VIȚA DE VIE SIMFONIC pe 1 martie la Casa Sindicatelor

Concert Vita de Vie Simfonic, Dirijor Remus Grama este mãrțişorul muzical pentru botoșăneni vineri 1 martie începand cu ora 18:30 la Casa Sindicatelor.

Înfiintata în 1996 şi cu 10 albume la activ, Vița de Vie este cea mai cunoscutã şi îndragitã formație de rock alternativ din România. Caracterizata de un amestec unic de profesionalism, sinceritate, emotie si energie, Vita de Vie este cea mai premiata formatie romaneasca, fiind rasplatita de-a lungul carierei cu numerose premii din partea industriei de specialitate. Showurile incendiare, productia minutios gandita si atentia la detaliu fac din Vita de Vie cel mai bun produs romanesc de profil de dupa 1990.


Mereu in cautare de modalitati noi de expresie, Vita de Vie se remarca prin trei mari personalitati muzicale: ELECTRIC – formula de baza si epicentrul energiei trupei, ACUSTIC – o incursiune emotionanta catre sine, facuta exclusiv prin intermediul instrumentelor naturale si SIMFONIC – cheia de bolta a trupei, un cupaj intre ELECTRIC si ACUSTIC, catalizat de maiestuozitatea unei orchestre simfonice. Pânã in prezent Vița de Vie a colaborat cu Filarmonica de Stat Tirgu Mures, Filarmonica Brasov, Filarmonica din Pitesti, Filarmonica Arad si Filarmonica Oltenia Craiova, urmând ca pe data de 1 Martie sã fie prezentã şi la Filarmonica Botoşani.

Bilete online le gasiti la adresa: iabilet.ro/bilete-botosani-vita-de-vie-simfonic-95648/

Bilete în format fizic la sediul Filarmonicii.

Categoria I- 100 lei

Balcon- 70 lei

Telefon- 0371333350

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *