Targ apicol în perioada 2-3 Martie la Popas Cucorăni

În perioada de 2-3 Martie 2024, va avea loc cea de-a a 5 a ediție a târgului apicol Botoșani. Târgul Apicol Botoșani va avea loc în comuna Mihai Eminescu ,în incinta Pensiunii Cucorăni.

„Suntem extremi de încântați să vă invităm în comuna Mihai Eminescu în incinta pensiunii Cucorăni unde se va desfășura acest eveniment fabulos. Organizatori noștri dedicați sunt: Domnul Mircea Hrimiuc telefon. 0740.190.437 și domnul Pasăre Florin telefon 0754.707.851 au pregătit o experiență de neuitat pentru toți participanți. Vă așteptăm cu drag să vă alăturați în aventura târgului apicol Botoșani unde veți găsi o varietate impresionantă de produse apicole de cea mai buna calitate. Miere proaspătă și naturală, polen, propolis, ceară și multe alte produse apicole disponibile pentru dumneavoastră. Aici veți putea descoperi aromele și caracteristicile unice ale diferitelor tipuri de miere provenite din regiuni diverse ale țări, pe lângă achiziționarea produselor apicole veți avea oportunitatea de a participa la ateliere interesante și demonstranți practice desfășurate de apicultori pricepuți.

Veți învață despre techncile de îngrijire a albinelor, extragerea și prelucrarea mierii, beneficiile acesteia pentru sănătate și multe alte subiecte apicole captivante. Târgul apicol Botoșani este locul ideal pentru a vă întâlni cu profesioniști din industrie și pentru a vă împărtăși idei și experiențe noi. Aveți șansa de a face schimb de cunoștințe și de a lega noi prietenii cu apicultori și pasionați de apicultură din întreaga țară.

Vă încurajăm să luați legătura cu organizatorii, domnu Mircea Hrimiuc la numărul de telefon 0740.190.437, și domnul Pasăre Florin la numărul de telefon 0754,707,851 pentru orice informații suplimentare sau pentru a confirma prezenta la eveniment, vă așteptăm cu căldură și nerăbdare la Târgul apicol Botoșani pe 2 și 3 martie 2024 în comuna Mihai Eminescu la pensiunea Cucorăni nu ratați aceasta ocazie de a vă bucura de lumea fascinantă a apiculturii și de a explora minunile produselor apicole.!” – au declarat organizatorii evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *