Bal tradițional „Hora Primăverii” cu Daniela Condurache, Andreea Haisan și Paul Ananie la Popas Cucorăni

Un eveniment mult așteptat care ii va ține pe ringul de dans o seară-ntreagă pe botoșănenii ce vor participa sâmbătă 2 martie la balul tradițional „Hora Primăverii” organizat la Popas Cucorăni.


După cum bine se poate vedea din afiș, participanții avea ocazia de a ”călători” în pași de dans prin diferite zone folclorice pline de ritm și voie bună. Îndrăgiții artiști ai muzicii populare românești: doamna Daniela Condurache, Andreea Haisan și Paul Ananie vor fi în mijlocul dumneavoastră, vor cânta și vă vor încânta, acompaniați de formația Fratii Onica Band.


„Noi pregătim un meniu cu bucate tradiționale, ne îmbrăcăm frumos și corespunzător tematicii, iar de la dumneavoastră avem de asemenea rugămintea de a îmbrăca măcar un element din portul tradițional românesc, pentru a completa un ”peisaj” tradițional de bal autentic gospodăresc-românesc.

Ne dorim prin acest eveniment să aducem puțin din nostalgia balurilor de demult (cele organizate la sate în căminele culturale) și să vă surprindem poate cu gustul ”ca la mama acasă” a câtorva bucate tradiționale. Vom încerca practic să facem un mix între tradiționalul străvechi și cel din zilele noastre, astfel încât fiecare să se bucure de o seară autentică românească. Vă așteptăm cu drag! Va fi o seară de joc și voie bună! Nu vă uitați iile și ”opincile”!” – au declarat organizatorii evenimentului.

Preț de persoană: 275 lei
Pentru detalii și rezervări sunați la unul din aceste numere: 0725921991 / 0728841243.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *