Scufița roșie revine pentru voi la Teatrul „Vasilache”

Teatrul Vasilache vă invită să vizionaţi în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” spectacolul  „Scufiţa roşie”,  după următorul program:


–  joi, 8 iulie  şi vineri, 9 iulie 2021, de la ora 18:00

– sâmbătă 10 iulie şi  duminică, 11 iulie 2021, de la ora 11:00

Spectacolul ”Scufița roșie” este o adaptare de Mihai Donțu, după Charles Perrault.Regia este semnată de Mihai Donţu, iar scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu.

În distribuţie sunt îndrăgiţii actori: Florin Iftode,Marius Rusu, Alin Gheorghiu, Adelina Cojocariu,  Renata Voloşcu, Andreea-Elena Popovici, Andrei Bordianu

Biletele sunt puse în vânzare, la prețul de 12 lei,  în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol  se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacole, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole! Vă rugăm să nu uitaţi masca….. dezinfectant vă punem noi la dispoziţie!

Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *