Workshop despre campaniile de marketing la Botoșani: Din mintea creativă în acțiunea practică

Te invităm vineri, 29 martie, ora 19:00 la un workshop captivant, unde vei descoperi detalii inedite al Campaniilor de Marketing!

Cristina și Elena, fondatoarele agenției de marketing Meraki Bureau, împărtășesc cu tine secretele promovării, având o experiență de peste 12 ani în colaborarea cu branduri din peste 40 de nișe diferite.

La Meraki, ne concentrăm pe obținerea rezultatelor și nu doar pe oferirea de servicii. Astfel, adoptăm întotdeauna strategii și abordări care se potrivesc cu obiectivele și sarcinile de business ale clienților noștri.

Ce vei învăța:
– Cum să concepi și să implementezi campanii memorabile.
– Campanii de performanță vs Campanii de imagine.
– Insight-uri despre strategii și campanii de succes.
– Instrumente și tactici eficiente în campanii de marketing.
– Cum te conectezi cu publicul țintă.
– Cum monitorizezi și măsori rezultatele.

Indiferent dacă ești antreprenor, marketer sau student pasionat de acest domeniului, acest workshop îți va oferi instrumentele necesare pentru a-ți dezvolta abilitățile de planificare și implementare a unei campanii de marketing de succes.


Locurile sunt limitate, asigură-te cu un bilet chiar acum!
Fii parte din acest eveniment unic! Rezervă-ți un bilet acum. 
Cumpără-ți biletul acum și pregătește-te să devii maestrul campaniilor de marketing! 


BUSINESS Networking Event este un concept nou şi exclusivist în zona de Nord-Est a României ce aduce împreună profesioniști cu putere de decizie, parteneri de afaceri influenți,top manageri, proprietari de afaceri, directori, membri ai Camerelor de Comerț și ai altor asociații de afaceri din regiunea Moldovei.


Fii prezent acolo unde profesionistii si oamenii de afaceri se intalnesc, interacționează, schimba informații, leaga relatii, genereaza oportunități si gasesc potențiali parteneri de business.

Eveniment organizat de Bespoke Events, agentie de evenimente ce are in portofoliu primele petreceri de business din zona de Nord-Est : #BusinessNetworkingParty #BespokeBusinessParty #ARedCarpetAffair #RomanianBusinessParty #WomenWineWealth #CarteaTuTeIubestiPeTine #TheNetworkingMagazine 

Mai multe detalii pe email la tuteiubestipetine@gmail.com sau pe whatsapp la nr. de telefon afișat pe bilet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *