„Whatsapp, girl?” luni seară la Botoșani cu intrarea liberă

Eroină de film sau personaj clasic? „Whatsapp, girl?” se joacă pe scena Casei Tineretului Botoșani incepand cu ora 18:00. Este o producție care explorează identitățile și măștile pe care le purtăm în viața de zi cu zi, fie pe internet, fie în lumea reală.

Un entertainer care spune lucrurilor pe nume sau o iubită tandră?
Câte identități poate avea o fată în pragul majoratului și ce se ascunde în spatele acestora? 👤

Piesa de teatru scrisă de Marco Tesei, prezentată în premieră absolută, propune o poveste actuală, într-o exprimare familiară, dar care abordează un subiect profund și problematic, dintr-un punct de vedere uman, plin de umor și sensibilitate. Iar „măștile” prezentate de eroina noastră sunt reprezentative pentru lumea în care ne mișcăm cu toții, pe internet sau în viața reală.

𝐃𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐭̦𝐢𝐞: Beatrice Rubică
𝐑𝐞𝐠𝐢𝐞: Radu Popescu
𝐒𝐜𝐞𝐧𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐞: Kimberly Vintilă
𝐀𝐬𝐢𝐬𝐭. 𝐬𝐜𝐞𝐧𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐞: Miruna Olaru
𝐌𝐢𝐬̦𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐜𝐞𝐧𝐢𝐜𝐚̆: Alexandra Zavelea
𝐌𝐮𝐳𝐢𝐜𝐚̆ 𝐨𝐫𝐢𝐠𝐢𝐧𝐚𝐥𝐚̆: Bogdan Marinescu
𝐌𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐞𝐝𝐢𝐚: Diana Butnaru
Cu participarea actorilor: Marcela Motoc (video); Dorin Enache, Răzvan Răduță, Tiberiu Zavelea (voci).

Recomandare vârsă: 14+
𝐈𝐍𝐓𝐑𝐀𝐑𝐄 𝐋𝐈𝐁𝐄𝐑𝐀̆

*****
𝑃𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡 𝑖𝑚𝑝𝑙𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑇𝑒𝑎𝑡𝑟𝑢𝑙 𝐴𝑝𝑟𝑜𝑝𝑜 𝑖̂𝑛 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒𝑛𝑒𝑟𝑖𝑎𝑡 𝑐𝑢 𝐴𝑠𝑜𝑐𝑖𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝑁𝑒𝑐𝑢𝑣𝑖𝑛𝑡𝑒, 𝐴𝑠𝑜𝑐𝑖𝑎𝑡𝑖𝑎 𝐿𝑖𝑛𝑑𝑒𝑛𝑓𝑒𝑙𝑑 (𝐴𝑗𝑢𝑛𝑔𝑒𝑚 𝑀𝑎𝑟𝑖), 𝐹𝑢𝑛𝑑𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝑁𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑎̆ 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑇𝑖𝑛𝑒𝑟𝑒𝑡, 𝐹𝑢𝑛𝑑𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝐽𝑢𝑑𝑒𝑡̦𝑒𝑎𝑛𝑎̆ 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑇𝑖𝑛𝑒𝑟𝑒𝑡 𝐵𝑜𝑡𝑜𝑠̦𝑎𝑛𝑖 𝑠̦𝑖 𝐹𝑢𝑛𝑑𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝐽𝑢𝑑𝑒𝑡̦𝑒𝑎𝑛𝑎̆ 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑇𝑖𝑛𝑒𝑟𝑒𝑡 𝑇𝑖𝑚𝑖𝑠̦
𝑃𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡 𝑐𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑎𝑙 𝑐𝑜-𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡̧𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝐴𝑑𝑚𝑖𝑛𝑖𝑠𝑡𝑟𝑎𝑡̧𝑖𝑎 𝐹𝑜𝑛𝑑𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐶𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑎𝑙 𝑁𝑎𝑡̧𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙. 𝑃𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙 𝑛𝑢 𝑟𝑒𝑝𝑟𝑒𝑧𝑖𝑛𝑡𝑎̆ 𝑖̂𝑛 𝑚𝑜𝑑 𝑛𝑒𝑐𝑒𝑠𝑎𝑟 𝑝𝑜𝑧𝑖𝑡̧𝑖𝑎 𝐴𝑑𝑚𝑖𝑛𝑖𝑠𝑡𝑟𝑎𝑡̦𝑖𝑒𝑖 𝐹𝑜𝑛𝑑𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐶𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑎𝑙 𝑁𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙. 𝐴𝐹𝐶𝑁 𝑛𝑢 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑜𝑛𝑠𝑎𝑏𝑖𝑙𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑡̦𝑖𝑛𝑢𝑡𝑢𝑙 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑠𝑎𝑢 𝑑𝑒 𝑚𝑜𝑑𝑢𝑙 𝑖̂𝑛 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑟𝑒𝑧𝑢𝑙𝑡𝑎𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑝𝑜𝑡 𝑓𝑖 𝑓𝑜𝑙𝑜𝑠𝑖𝑡𝑒. 𝐴𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒𝑎 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑖̂𝑛 𝑖̂𝑛𝑡𝑟𝑒𝑔𝑖𝑚𝑒 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑜𝑛𝑠𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑏𝑒𝑛𝑒𝑓𝑖𝑐𝑖𝑎𝑟𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡̦𝑎̆𝑟𝑖𝑖.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *