Campania „Încalță un copil, de iarnă!”, Ediția 2023

De astăzi Asociația Județeană de Babywearing Botoșani dă startul celei mai iubite și călduroase campanii de iarnă: „Încalță un copil, de iarnă!” Există în continuare copii care merg la școală prin ploaie ori zăpadă în papuci de cauciuc ori în teniși găuriți, pentru că familiile lor nu le pot asigura o pereche de ghetuțe.


În cei patru ani de când Asociația Județeană de Babywearing Botoșani s-a alăturat campaniei inițiate de Mirela Retegan și Fundația Zurli, a reușit să strângă împreună peste 1500 de perechi de ghete care au ajuns la copii necăjiți din satele județului Botoșani! Au adus de fiecare dată multă bucurie dar piciorușele cresc în fiecare an, așadar trebuie să facem pentru ei ceva concret: să strângem încălțări care să ajungă la ei pline de bunătăți și anul acesta!


⚡️Cum procedați?⚡️
Cumpărați o pereche de ghete noi, ce mărime doriți dumneavoastră. Umpleți-le cu surprize frumoase care nu se topesc și nu se alterează (șosete, biscuiți, napolitane, caiete, creioane colorate). Puteți pune o scrisorică pentru copii și dacă vreți să creați o legătură cu familia la care ajung, puteți să lăsați și un număr de telefon.
Fiecare e liber să facă un pachet așa cum dorește. Important e ca tot ce puneți să fie ✨️NOU-NOUȚ✨️!
Nu o să schimbăm noi lumea peste noapte, dar cu siguranță o să ajutăm acești copii să treacă cu piciorușele uscate și călduțe peste aceasta iarnă!🦶🥾👧🧑🎒
Campania se desfășoară până pe 15 decembrie iar locațiile partenere în care veți putea lasă cadourile vor fi anunțate în zilele următoare!
Orice share este apreciat si binevenit și ne aduce mai aproape de cei care doresc să se implice în această campanie umanitară!🙏📲🌐


Cont colector pentru donații în bani:
Titular Asociația Județeană de Babywearing Botoșani
Cont lei: RO51BTRLRONCRT0462188801
Cont euro: RO98BTRLEURCRT0462188801
Detalii alimentare: Încalță un copil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *