Un nou centru de activități sportive și aerobic exclusiv pentru copii și tineri se deschide la Botoșani

Unica sala de sport dedicată exclusiv copiilor și adolescenților unde antrenamentele sunt dinamice și interactive, specifice vârstei acestora se inaugurează duminică la Botoșani. La Batim Kids Sport vei putea alege unul din programul potrivit ție – athletic kids, cardio kids, aerobic kids, exergaming (imbina tehnologia cu sportul).

Centru de activități sportive și aerobic exclusiv pentru copii și tineri are misiunea de a forma prin sport, pe copii de azi, oamenii sănătoși de mâine, să îi determine să își atingă potențialul maxim, să își realizeze pe deplin puterea fizică și interioară și să creștem importanța sportului și a alimentației corecte în rândul copiilor.

Scopul nostru este de a oferi modalități creative și inovatoare de petrecere a timpului liber prin activități sportive și de recreere. Esența afacerii constă în înființarea unei săli de activități sportive și aerobic exclusiv pentru copii și tineri, cu beneficii pentru sănătatea mentală, socială și fizică , astfel se intenționează diversificarea la nivel de localitate a activităților sportive dedicată copiilor. Astfel, se oferă o reală oportunitate de petrecere sănătoasă a timpului liber și o modalitate de recreere pentru copii, tineri și prietenii acestora.

Alege programul pe care il doresti, indiferent ca doresti sesiuni individuale sau de grup, antrenamente clasice sau VR (virtual tehnology), te asteptam la cea mai noua si performanta sala din Botosani dedicata special copiilor si tinerilor. Prima sedinta este gratuita.” a declarat administratorul centrului sportiv.

In cadrul centrului sunt mai multe clase cum ar fi: AEROBIC SI FITNESS, VR- EXERGAMING, ATHLETIC KIDS, SPORT IN FAMILIE, SOCIAL KIDS, CARDIO KIDS. Mai multe detalii puteti gasi la adresa batimgym.ro sau pe pagina de facebook facebook.com/BatimKidsGym. Preturile la abonament pornesc de la 100 de lei pana la 160 de lei, în funcție numărul de antrenamente pe săptămână iar centrul se afla situat pe Strada Calea Națională, nr​. 28A, etaj 2. (vizavi de fosta textila spre Formens)

AEROBIC SI FITNESS: Antrenamentele sunt dinamice și interactive, specifice copiilor și adolescenților, prin care se urmărește educarea unei ținute corecte, dinamica gândirii sub efort fizic, învățarea elementelor de bază din gimnastică, coordonarea și motricitatea copilului, dar și dezvoltarea fizică generală. În timpul antrenamentelor se vor folosi mingi de stabilitate, steppere, benzi elastice, saltele, corzi, etc.

VR- EXERGAMING: VExergaming sau fitness joc – sunt exerciții fizice care se bazează pe tehnologie. Acesta reprezintă o modalitate de a îmbunătăți sănătatea utilizatorilor prin exerciții fizice cu ajutorul jocurilor video. Practic se îmbină activitățile fizice cu tehnologia VR. Veti beneficia de VR Bike și Vsport Sparc.

ATHLETIC KIDS: Copiii au probleme cu concentrarea, iar acest program, prin antrenamente și repetiții îi ajută să asculte de instrucțiunile oferite și să realizeze mișcările pe rând și cu răbdare, îmbunătățindu-și concentrarea. Pe lângă beneficiile fizice și psihologice pe care le are programul asupra copilului, nu este de neglijat nici factorul destindere și buna dispoziție.

SPORT IN FAMILIE: Copiii se distrează foarte mult alături de părinți și se amuză foarte tare, iar relaxarea vine la pachet. Are rolul de a scădea nivelul de anxietate al copiilor, pentru că sportul alături de părinte este și un mod de descărcare psihologică și de comunicare a trăirilor, prin limbaj nonverbal, iar aceasta are un impact pozitiv din punct de vedere emoțional asupra copiilor. Ei învață să facă față expunerii publice și interacțiunilor sociale și cu fiecare reușită sau progres își consolideaza încrederea în sine iar prin repetiții continue memoria le este stimulată.

SOCIAL KIDS: Constă în ajutarea copiilor, defavorizați și a copiilor care fac parte din familii defavorizate, dar si a copiilor cu risc de supraponderabilitate sau obezitate, de a face sport. Cei care se incadreaza in aceasta categorie vor beneficia de toate serviciile noastre in mod gratuit, ele fiind suportate de către sala de fitness. Astfel împreună cu părinții si instructorii se va alege programul de antrenament cel mai potrivit pentru copil, în funcție de preferințele copilului, dar și a recomandării instructorilor.

CARDIO KIDS: Veți beneficia de antrenament cardio precum vâslit, box dar și de antrenamente cu ajutorul tehnologiei – VR(Virtual reality).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *