Un general de brigadă a vizitat luni Botoșaniul

”Noi, militarii, ne-am mulțumit și ne mulțumim de fiecare dată cu puțin. Ne bucurăm de lucruri mărunte, așa cum este acest simbol. (n.r. distincția Emblema de Onoare a Forțelor Terestre) Pe care noi îl purtăm la vedere, îl purtăm cu mândrie, fără ca aceia în slujba cărora suntem să știe acest lucru. Dar între noi, camarazii, portul unor asemenea simboluri arată în primul rând zile, ani de muncă, arată profesionalism, arată că avem în fața noastră un exemplu de urmat.”, sunt cuvintele generalului de brigadă, dr. Daniel Pop, comandantul Brigăzii 15 Mecanizată ”Podul Înalt” Iași, cu ocazia festivităților desfășurate luni în cadrul Batalionului 335 Artilerie ”Alexandru cel Bun” din Botoșani.

Structura locală a fost luni în sărbătoare, 7 dintre soldați fiind avansați în grad. Printre ei se află și locotenent colonelul Codruț Obreja, comandantul batalionului botoșănean, acestuia fiindu-i înmânată și distincția Emblema de Onoare a Forțelor Terestre. Cuvintele de laudă ale generalului au fost adresate în cinstea locotenent-colonelului Codruț Obreja, pe care superiorul l-a prezentat ca pe un exemplu demn de urmat atât profesional, cât și personal.

Festivitățile, ce au avut parte de multă emoție și etichetă militară, l-au avut ca invitat și pe prefectul Dan Nechifor, reprezentantul Guvernului în teritoriu felicitându-i pe cei avansați în grad, confirmându-le, încă o dată, aprecierea și sprijinul său, pe care se pot baza oricând este nevoie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *