Regal artistic Tony Toma la Uvertura Mall

Duminică, 11 iulie, începând cu ora 12.00, la Uvertura Mall Botoșani, va avea loc un spectacol inedit de muzică populară. Intrarea este liberă. Evenimentul este unul aniversar, dedicat tânărului Tony Toma, o persoană cu deficiențe de vedere și cu reale calități artistice.

Festivalul, denumit Regal Artistic Tony Toma, va avea și un concurs pentru tinerele talente. Cei ce vor să participe la acest concurs de interpretare a muzicii populare se pot înscrie zilele acestea la numerele de telefon din finalul acestui material sau în ziua evenimentului, direct.

Evenimentul este organizat de Federația Star Music România, filiala regională Bucovina. În parteneriat cu Federația Star Music România, directorul publicației Curierul Regional – Marian Moroșan, este invitat să interpreteze câteva piese de muzică populară, dar va face parte și din Juriul Festivalului. Gestul publicației și al interpretului Marian Moroșan este de susținere a tânărului Tony Toma , dar și de solidaritate cu toate acțiunile umanitare ale Federației Star Music România patronată de inimosul Costel Oprea.

Desfasurarea regalului:

12.00-14.00 Festivalul concurs” Tony Toma “

14.00-15.00Spectacolul Tony & invitații

15.00-15.30 Microrecital”Tony Toma”

15.30-16.00 Festivitatea de premiere

R E G U L A M E N T

Art.1 Scopul acestui festival: Federația “Star Music” România, își desfășoară activitatea la nivel lnternațional și are ca obiectiv preselecția și promovarea sinceră, corectă și adevărată a tuturor talentelor de orice cult, etnie, naționalitate, vârstă, încurajând participarea la cât mai multe sectiuni în domeniul artei și culturii, pentru o recunoaștere artistică în țară și apoi prin promovare străinătate prin participarea în concursuri internationale,unde sa reprezinte Romania

Art.2 Scurt istoric. Federația “Star Music” Romania, organizeazăFestivalul concurs internațional “Starurile diasporei” Concursul Internațional “Miss & Mister Diaspora” Spectacolul de divertisment “Friends forever” Acestea au fost susținute în Paris – Franța, Chișinău – Moldova (de două ori), Roma (de două ori), Piacenza (de 10 ori), Berceto (de două ori), Torino (de patru ori), Milano – Italia (o singură dată), Viena – Austria (o singură dată), Zaragoza – Spania (o singură dată), urmând și alte țări cu care federația este în tratative foarte avansate privind organizarea acestora, sau unde își are filiale.

Art.3 Participanții în concurs. Organizatorul își rezervă dreptul de a-și selecta concurenții.Pot participa concurenți profesioniști și/sau amatori la oricare și oricâte dintre cele 200 secțiuni cu vârste începând de la 3 ani.

Art.4 Înscrierile se fac în ziua și în timpul concursului.

Art.5 Taxa de înscriere 50 lei / individual / secțiune, 15 lei/membru/duet/trupa/grup, ansamblu/secțiune. Încurajăm participarea la mai multe secțiuni.Atenție!!! Toate veniturile provenite din încasarea taxei de înscriere vor fi folosite strict în organizarea festivalului

Art.6 Juriul Juriul are în componenta personalități în domeniu. Atenție!!!Se admit contestațiile.

Art.7.Premierea Premiile oferite de către Federația ” Star Music ” România Filiala Bucovina sunt:-Trofeul Tony Toma -Diplomă-Participarea fără taxa de inscriere la un festival național sau international organizat de către federație, oferit de către director executiv Babyi Claudia-ionela -Alte premii surpriză. Premiile oferite de către juriul festivalului sunt:-Trofeul festivalului(pe secțiuni nu pe grupe de vârstă), Premiile I, II și III (pe secțiuni nu pe grupe de vârstă),- Premii speciale: excelență, tehnică vocală și interpretative, timbru vocal deosebit, cel mai bun instrumentist, originalitate, cel mai tânăr concurent din concurs (la fete și băieți), cea mai elegantă ținută de scenă, popularitate, atitudine scenică sau pentru orice alte calități artistice incontestabile constatate de către juriu.Art.8.Participarea la festival se face începând de la vârsta de 3 ani. Fiecare participant va fi premiat conform unei grile de premiere cu note de la 7.00-10.astfel:Trofeul Tony Toma:9.95-10. Premiul1:9,85-9,94 Premiul2: 9,75-9,84 Premiul3:9,65-9,74 Mentiuni: Mentiune1:9,00 – 9,64 Mentiune2:8.00 – 8,99 Mentiune3:7.00 – 7,99- Premii speciale.

Pe pagina de facebook a organizatorului veți găsi toate concursurile la care puteți participa: https://www.facebook.com/profile.php?id=100068982351887

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *