Program de lucru extins la Serviciul de Pașapoarte încă două săptămâni

Numărul mare de solicitări ale documentelor de identitate necesare celor ce călătoresc în afara UE i-a determinat pe polițiștii de la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte (S.P.C.P.) din Botoșani să prelungească perioada în care lucrează 12 ore pe zi. Astfel, programul de lucru în intervalul 08.00-20.00, de luni până vineri, va fi valabil până pe 31 august, cu o prelungire de două săptămâni.

Așa cum a explicat Alin Popovici, comisarul șef de la nivelul S.P.C.P., platforma online pe care se pot face programările a fost setată astfel încât botoșănenii, sau cetățenii români din alte județe, care doresc să solicite un pașaport să poată să se programeze și după 13 august conform programului de lucru de 12 ore pe zi.

”Apreciez sincer modalitățile pe care le găsesc colegii mei de la Serviciul de Pașapoarte pentru a veni în întâmpinarea botoșănenilor ce au nevoie de această structură. Știu că nu e ușor, sunt doar 13 lucrători în acest serviciu, într-o perioadă în care și ei au dreptul la concediu de odihnă. Reiau rugămintea lor către botoșăneni: programați-vă online pe platforma epasapoarte.ro și, înainte de a veni la sediul Serviciului de Pașapoarte, asigurați-vă că aveți toate actele și documentele necesare la dumneavoastră; informați-vă din timp, ca să meargă toată procedura cât mai ușor posibil.”, este declarația prefectului Dan Nechifor.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *