DOCTOR DE PERMISE – GREȘELI DE ÎNCEPĂTOR – ep.4: La dreapta prin stânga și la stânga prin dreapta

Continuăm și astăzi seria video, în episoade, pentru acei conducători auto mai începători. Fiecare dintre noi ar trebui să reflectăm că într-o fracțiune de secundă ne putem pierde viața, din vina noastră sau a celorlalți. Așa că, să lăsăm teribilismul și îngâmfarea și să conducem cu prudență, respectând regulile de circulație și pe toți participanții din trafic. Așa cum rezumă și Alex în 3 cuvinte: Prudență, Moderație ,Prevenție.

Astăzi Alex, de la DOCTOR DE PERMISE, vă prezintă într-un scurt video un exercițiu de imaginație: Circulăm în banda noastră și din senin mașina care este lângă noi trage de volan și intră pe banda noastră, fără nici o semnalizare și asigurare. Ce se întâmplă de fapt? Cei mai mulți dintre voi pentru a vira stânga și a se întoare într-o intersecție vor trage mai întâi dreapta de volan.

Începând din luna August, 4Botosani.ro în colaborare cu Alex de la DOCTOR DE PERMISE, vom începe o campanie de conștientizare și educație rutieră mai practică, atât pentru conducătorii auto începătorti cât și pe cei mai experimentați, care au „nevoie” să-și amintească niște reguli de bază, pe care, fără să-și dea seama poate, cu timpul, le considera banalități.

Vă invităm și pe dumneavoastră, conducători auto sau simpli pietoni din Botoșani să vă implicați în această campanie și în viața comunității cu sugestii și propuneri dar mai ales cu distribuirea acestor serii video către toți conducătorii auto pe care îi cunoașteți. Doar lucrând împreună prin implicarea noastră și sprijinindu-ne reciproc putem crește gradul de siguranță a circulației și de respect reciproc pe drumurile publice din Județul Botoșani.

Întreaga serie video DOCTOR DE PERMISE – GREȘELI DE ÎNCEPĂTOR o puteți accesa și pe pagina special creată și anume EDUCATIE RUTIERA – DOCTOR DE PERMISE – GREȘELI DE ÎNCEPĂTOR .

One thought on “DOCTOR DE PERMISE – GREȘELI DE ÎNCEPĂTOR – ep.4: La dreapta prin stânga și la stânga prin dreapta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *