Petrecere aniversară sâmbătă seară – 6 ani de dans la Botoșani cu Salsa Family Dance Club

Salsa Family Dance Club va invita pe 13 aprilie, la 2Crazi, Botosani, str. Marchian nr. 5 (fostul Old School), incepand cu orele 16:30, sa sarbatoriti impreuna 6 ani de dans la Botosani. Dress code: Flowers iar intrarea este libera.

Totul a inceput acum sase ani si, pana in momentul de fata, scoala Salsa Family Dance Club din Suceava a reusit sa devina parte semnificativa a peisajul salsa botosanean, iar anul acesta marcheaza trecerea unui nou an printr-un eveniment aniversar impresionant.

Instructori: Andrei Romega și Lucia Romega, fondatorii școlii Salsa Family, cu o experiență în arta dansului și predare de peste 17 ani, respectiv 13 ani, sunt cei alaturi de care veți păși în minunata lume a dansurilor afro-latino (salsa, bachata și merengue).

Din 3 Martie 2024, Salsa Family Dance Club, a deschis o grupă nouă de Salsa, Bachata și Merengue pentru adulți și adolescenți începători în Botoșani la care cei interesati s-au inscris cu sau fără partener/ă. Vârsta minimă pentru participare a fost 15 ani, fără limită maximă de vârstă. Primii 10 bărbați înscriși au beneficiat si de o reducere în prima lună. Mai multe detalii despre acest subiect gasiti aici.

https://youtu.be/GbFHUAtz_fI?si=SKMJzF2BuGcMmESy