Grupă nouă de Salsa, Bachata și Merengue pentru adulți și adolescenți începători în Botoșani

Din 3 Martie 2024, Salsa Family Dance Club, deschide o grupă nouă de Salsa, Bachata și Merengue pentru adulți și adolescenți începători în Botoșani la care cei interesati pot sa se inscrie cu sau fără partener/ă. Vârsta minimă pentru participare este 15 ani, fără limită maximă de vârstă. Primii 10 bărbați înscriși beneficiaza si de o reducere în prima lună, mai multe detalii puteti gasi pe pagina evenimentului.

Înscrierea se face completand formularul on-line: https://forms.gle/q5Hg5Gt2GyyByFVq6. Prima ședință, va avea loc duminică 3 Martie 2024, ora 15:00 la sala de dans Addy’s Gym, etajul 1, Casa Tineretului Botoșani. Cursurile vor fi sâmbătă și duminică între orele 15:00 – 15:50 iar ședințele pierdute pot fi recuperate la Suceava.

Instructori: Andrei Romega și Lucia Romega, fondatorii școlii Salsa Family, cu o experiență în arta dansului și predare de peste 17 ani, respectiv 13 ani, sunt cei alaturi de care veți păși în minunata lume a dansurilor afro-latino (salsa, bachata și merengue)!

„Dansul înseamnă conectare, prezență, regăsire, creștere interioară, evoluție, autenticitate, o sursă de bucurie pentru corp, minte și suflet !” – au mai declarat organizatorii cursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *