Parcul de utilaje Dicor Land și magazinul de piese de schimb Dicor Parts inaugurat astăzi la Hudum

S-a inaugurat astăzi parcul de utilaje Dicor Land și magazinul de piese de schimb Dicor Parts din Hudum, jud. Botoșani, un nou punct de lucru unde fermierii pot găsi o gamă extinsă de echipamente de calitate excepțională și profesioniști de încredere pregătiți să le ofere cele mai eficiente soluții agricole!

„Ne bucurăm nespus că agricultorii români ne-au fost alături cu această ocazie cu totul specială, curioși să afle cât mai multe despre noul nostru punct de lucru. La fel de entuziaști ca și noi, ne-au demonstrat încă o dată că aportul nostru în fermele românilor nu este de neglijat.

Mulțumim tuturor celor care au participat la eveniment și le dorim atât fermierilor, cât și colegilor din Botoșani mult succes și ani agricoli cât mai productivi!” – au declarat organizatorii evenimentului.

Magazinul Dicor Parts aduce un concept nou de magazin de piese de schimb și accesorii, în care se găsește absolut orice este nevoie în curtea unui fermier sau a unui gospodar, de la piese și accesorii pentru tractoare și utilaje pentru prelucrarea solului sau creșterea animalelor, până la uleiuri, unelte, îmbrăcăminte, jucării.

E un concept diferit față de magazinele de piese de schimb agricole, pentru că se adresează nu doar fermierilor, ci și gospodăriilor mici sau mari, fermierilor din sectorul zootehnic și oamenilor care au nevoie de articole de bricolaj sau de grădinărit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *