MEN, noul film al lui Alex Garland, este din 9 septembrie la cinema

“Ceea ce te bântuie te va găsi”

MEN, noul film al lui Alex Garland, este din 9 septembrie la cinema

De la regizorul “Ex Machina” și “Annihilation”, MEN este un horror psihologic intens, care te va bântui zile la rând.

După sinuciderea soțului ei, Harper se retrage în pitorescul mediu rural englezesc, sperând să găsească un loc în care să reuşească să se vindece. Dar cineva – sau ceva – din pădurea din apropiere pare că o urmăreşte. Totul se transformă rapid într-un veritabil coşmar, marcat de amintirile şi de temerile sale cele mai sumbre. Un bărbat gol o urmărește și vrea să pătrundă în casa ei, vicarul încearcă să o molesteze, iar toți cei cu care Harper intră în contact, proprietarul clădirii, barmanul, polițistul, adolescentul încep să semene între ei, transformându-se în arhetipul bărbatului agresiv și sexist. Aflăm că James, soțul lui Harper, s-a sinucis pentru că ea ar fi vrut să divorțeze, sătulă de abuzul lui emoțional. Temerile și amintirile lui Harper o bântuie și prind contur, metamorfozându-se într-un pericol real, totul culminând cu un final tulburător și halucinant.

Vezi aici trailerul: https://bit.ly/3AfTQD3

Distribuit de HAPPYCINEMA®, MEN este un spectacol vizual visceral care îți va face inima să bată mai repede (rogerebert.com), un test “Rorschach plin de teroare și depravare (The Telegraph). Nominalizat la Oscar pentru “Ex Machina”, Alex Garland împinge limitele genului și creează un univers tensionat, unde pericolul pândește de pretutindeni, din exterior și din interior.

MEN poate fi văzut începând cu 9 septembrie în peste 50 de cinematografe din toată țara, în rețelele HAPPYCINEMA®, Cinema City, Cinema One, Marcom, RADEF, la Cineplexx Băneasa, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Palace Oradea, Cinema Trivale Pitești și Carpați Sinaia, Cinema Arta Cluj-Napoca și Centrul Cultural Dacia din Bistrița.

HAPPYCINEMA® este a doua rețea de cineplex-uri din România după numărul de locații, fiind prezent în 8 orașe (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistriția, Botoșani și Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online – www.play.happycinema.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *