FC Botoşani egal pe Municipal cu FCSB în prima partidă din acest sezon

FC Botoşani a terminat la egalitate cu FCSB, 0-0, joi seara, pe teren propriu, în meciul de debut al primei etape a sezonului 2021-2022 al Ligii I de fotbal.

FCSB a dominat jocul, însă a ratat mai multe ocazii clare, printre care şi un penalty prin Florin Tănase, apărat de portarul Eduard Pap (61). Penalty-ul a fost dictat după un fault al lui Alin Şeroni la Octavian Popescu.

„Unii spuneau că singurul lucru greu la acest meci pentru ei e deplasarea, a fost greu și meciul. Au plecat cu un singur punct. Și întoarcerea va fi grea, chiar dacă au venit cu charterul. Să mai potolim discuțiile astea dinaintea meciurilor. Era important să luăm ceva în acest meci. Am jucat contra echipei cu cei ma buni jucători individual vorbind, dar când joci cu sufletul realizezi mai mult decât cu talentul. Noi trăim din suflet, din puterea grupului, pe urmă iese și valoarea la suprafață. A fost penalty clar, dar mă așteptam să scoată Pap, e un portar de valoare al campionatului, ne-am calificat în playoff și în Europa cu el în poartă. Îmi doresc să mai vină 4 jucători, avem nevoie în departamentul ofensiv, ne-au plecat mulți jucători de acolo, Keita, Ofosu, și am probleme mari. Al Mawas a plecat la națională și nu s-a mai întors. A plecat și dus a fost”, a declarat Marius Croitoru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *