Cei trei purceluși la Teatrul Vasilache

Actrița Adelina Cojocariu vă invită să vizionaţi în zilele de joi, 6 octombrie, de la ora 18:00, sâmbătă, 8 octombrie 2022, de la ora 11:00 şi duminică, 9 octombrie 2022, de la orele 11:00 și 12:30 la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” – „Cei trei purceluşi” – un spectacol dedicat celor mici.
Spectacolul „Cei trei purceluşi”, este un spectacol după o poveste îndrăgită de copii şi transpusă în scenă de regizorul Valentin Dobrescu, după o idee de Van Gool. Text şi regie artistică: Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, muzica compusă de Constantin Panaite.
Din distribuţie fac parte îndrăgiţii actori: Andrei Bordianu, Andrei Iurescu, Renata Voloşcu, Marius Rusu, Anamaria Chelaru, Alin Gheorghiu, Florin Iftode, Adelina Cojocariu, Pavel Petraşi.
Veţi viziona un spectacol cu actori şi păpuşi dinamic, antrenant, muzical. Cu mic cu mare vă invităm să vedeți cât de harnici sunt cei trei purceluși!
Recomandat copiilor între 3 şi 10 ani.
Durata: 50 minute
Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.
Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *