Cea de a V-a ediție Skirt Bike la Botoșani (GALERIE FOTO)

Doamnele şi domnişoarele din Botoșani au iesit o plimbare cu bicicleta joi, 2 septembrie, începand cu ora 17:30 în fața la Nod Cafe. Actiunea Skirt Bike a debutat la Botoșani în anul 2016 ajungând astfel anul acesta la cea de a V-a ediție.

SkirtBike, inițiat în anul 2010 de două bicicliste, este singurul eveniment biciclistic din România destinat cu precădere femeilor, la care doamnele si domnișoarele își etalează feminitatea, exprimându-se în stiluI lor unic și cochet. Pentru că este un manifest pentru frumusețea pe două roți, fustele sau rochiile sunt ținută obligatorie!

Evenimentul promovează atât emanciparea femeilor, activând astfel Drepturile Femeilor într-o societate contemporană modernă, cât și un mijloc alternativ de transport, dictând un trend de viață sănătos și prietenos cu mediul.

Prin însăși scopul său, SkirtBike face parte din mișcarea ciclistă internațională, contribuind la efortul de a schimba percepția omului modern asupra vieții în urbe și a oferi un model sustenabil de transport, ușor de replicat și în alte orașe.

Mai multe imagini foto de la editia din 2021 puteti gasi si pe albumul nostru foto de pe pagina de facebook.

Mai multe imagini foto de la editia din 2017 puteti gasi si pe albumul nostru foto de pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *