Capra cu trei iezi – primul spectacol din Programul „POVESTIRI DIN COPILĂRIE”

În această săptămână la Teatrul „Vasilache” sunteţi aşteptaţi cu cei mici la spectacolul „Capra cu trei iezi”, primul spectacol din Programul „POVESTIRI DIN COPILĂRIE”.

„Capra cu trei iezi” este spectacolul pe care îl puteţi viziona în zilele de joi, 29 februarie 2024, cu începere de la ora 18:00sâmbătă, 2 martie 2024, de la ora 11:00 şi duminică, 3 martie 2024,  de la orele 11:00 şi 12:30.

Spectacolul „Capra cu trei iezi” este o adaptare după Ion Creangă, dramatizare de Mihai Donţu. Regia artistică este semnată de Mihai Donţu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu.

Din distribuţie fac parte actorii: Anamaria Chelaru, Renata Voloșcu, Marius Rusu, Florin Iftode, Andrei Iurescu şi Alin Gheorghiu

„Toate teatrele din ţară au în repertoriu povestea Caprei şi a celor trei iezi. De ce Capra cu trei iezi? O poveste clasică în care am încercat să combin elemente moderne, giumbuşlucuri, pe placul copiilor. Deşi suntem în secolul XXI, propun o întoarcere în timp cu poveştile şi povestirile lui Ion Creangă. Au fost, sunt şi vor fi pe înţelesul copiilor” (Mihai Donţu, regizor artistic)

Vârsta publicului: 3-9 ani

Preţ bilet 15 lei

🛑  Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona on line https://www.entertix.ro/g/334/teatrul-pentru-copii-si-tineret-vasilache.html sau accesând www.teatrulvasilache.ro secțiunea Cumpără Bilet, ori de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.🛑

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începere spectacolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *