Botoșănenii invitați să testeze Happy Cinema Botoșani din Uvertura Mall

Deși nu s-a deschis oficial la Botoșani, Happy Cinema Botoșani invită de mâine botoșănenii să testeze timp de o săptămână noul cinematograf din Uvertura Mall.

Astfel pâna la deschiderea oficială botoșănenii pot viziona filme în premieră precum: Mortal Kombat, Hitman’s Bodyguard 2, Altarul dar si filme în avampremieră precum Furios și iute 9 (3D), Bigfoot Junior 2 (3D). Vezi programul complet aici: https://www.happycinema.ro/happy-botosani/program-vineri-5

HAPPYCINEMA® este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc, fiind momentan prezent în București (Liberty Center), Focșani (Focșani Mall), Buzău (Galleria Mall Buzău), Alexandria (Winmarkt), Bistrița (Bistrița Retail Park) și Bacău (Hello Shopping Park). Odată cu deschiderea noilor locații, HAPPYCINEMA® va aștepta publicul în 37 săli de cinema cu 4.051 locuri.

În Vaslui vor fi 2 săli cu 150 locuri, în Botoșani 5 săli cu 440 locuri, în Colosseum Mall București 7 săli cu 650 locuri iar Slobozia va avea 2 săli cu 100 locuri. Toate cinematografele au un design modern și sunt dotate cu echipamente digitale de ultimă generație. Investițiile în noile locații se vor ridica la peste 2,5 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *