Ziua femeii sarbătorită de 8 martie cu Cornelia și Lupu Rednic la Popas Cucorăni

„Meniul va fi unul deosebit și gustos, băuturile dintre cele mai fine: vinuri la sticlă; vom alinta doamnele cu câte un cocktail răcoros, dar nici pe domni nu-i vom lăsa mai prejos.

Va fi cu siguranță o seară cu bună dispoziție, avându-i alături de noi pe Cornelia și Lupu Rednic, un cuplu delicios ce ne va purta pe tărâmuri maramureșene, dar nu numai…ne-au spus că vor veni și cu surprize: muzică ușoară – muzică machedonească. Suntem nerăbdători să îi cunoaștem!
Formația noastră de suflet, Frații Onica Band, ne vor ridica de la masă pe tot parcursul serii și ne vor încânta cu talentul lor. Suntem convinși!


Iar noi vă vom găzdui într-un ambient cald și elegant și vă vom răsfăța pe toată perioada evenimentului.
Acesta va fi meniul cu care vă vom alinta în seara de 8 Martie. Vom avea bucate gustoase, rafinate, un desert plin de savoare, toate acompaniate de băuturi premium. Am căutat să ne pliem pe toate gusturile și să vă delectăm pe fiecare în parte. Dar nu vă dezvăluim chiar tot. Mai avem mici surprize de care vă lăsăm să vă bucurați la momentul potrivit.

Așa că, dacă vă doriți să petrecem împreună și să descoperiți tot ce am pregătit pentru acest eveniment, nu ezitați să ne contactați. Ca de fiecare dată ne dorim să petreceți alături de noi o seară specială și de aceea vom pune accent pe fiecare detaliu. – au declarat organizatorii evenimentului.

📞Numerele disponibile pentru a face o rezervare sunt acestea: 0725921991/ 0728841243/ 0727189994.

❗️ Ora evenimentului – 17:30
ℹ️ Preț de persoană – 395 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *