Workshop Național în cadrul proiectului SMART4NZEB

Echipa pRO-nZEB organizează în cadrul proiectului SMART4NZEB un atelier de lucru (workshop) on-line pentru facilitarea unui schimb de experiențe între actori cu relevanță în domeniile construcțiilor, eficienței energetice și energiei din surse regenerabile.

Evenimentul va avea loc în data de 19 mai 2021, între orele 10:00 și 13:00, se va desfășura în online și va include sesiuni de prezentare a unor proiecte cu relevanță pentru dezvoltarea clădirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB) și pentru discutarea contextului actual tehnic și legislativ relevant pentru astfel de clădiri (nZEB).

Cei interesați să participe la acest eveniment pot completa formularul de participare din josul paginii www.pro-nzeb.ro, urmând ca organizatorii să revenim cu detalii legate de modul în care participanții se pot conecta la eveniment.

Proiectul SMART4nZEB creează un cadru atât pentru o colaborare durabilă între partenerii implicați în proiect, cât și pentru consolidarea și dezvoltarea capacităților de management ale acestora, ca beneficiari direcți sau indirecți ai proiectului – manageri de cluster, membri ai clusterelor și părți interesate relevante și reprezentative pentru piața nZEB din țările selectate din Europa Centrală și de Est(în special IMM-uri).


Proiectul susține cu tărie excelența în managementul clusterelor și parteneriatele inter-regionale pentru a facilita dezvoltarea de produse competitive și soluții tehnologice destinate clădirilor noi și existente, facilitând astfel dezvoltarea pieței pentru clădiri cu consum de energie aproape egal cu zero în regiunile vizate. Unul dintre principalele obiective ale SMART4nZEB este acela de a transforma organizațiile partenere ale proiectului în organizații inovatoare, capabile să colaboreze eficient la nivel trans-sectorial și trans-frontalier și să abordeze împreună principalele provocări de mediu, economice și sociale.


Vă invitam să aflați ceea ce am realizat pâna acum, din perspectiva pieței construcțiilor din România, in data de 19 MAI 2021, între orele 10:00 și 13:00 . Avem nevoie de suportul dvs. pentru a promova mai bine conceptul nZEB pe piața româneasca. Nu ezitați sa aduceți prieteni si colaboratori în întălnire.


Proiectul SMART4nZEB este finanțat de programul COSME al Uniunii Europene. Pentru înregistrarea la eveniment vă rugăm accesați linkul: www.pro-nzeb.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *