Webinar gratuit: Cum să prosperi financiar în perioada post COVID-19

In momente de criza, precum cea cauzata de Covid anul trecut ce ai facut? Te-ai panicat sau ti-ai pastrat calmul? Ai reusit sa vezi oportunitati de tipul “gata, lucrez de acasa” sau dezavantaje de genul “vai, stau doar in casa”?

Nu exista tabara gresita sau tabara corecta. Exista doar diferente genetice. Pe 13 mai 2021, incepand cu ora 20, sunteti invitati la webinar-ul „Cum supravietuiesti sau chiar prosperi in perioada post Covid”.

Nu numai ca vei invata cum sa scapi de convingerile limitative, dar vei putea gasi si modalitatile prin care sa treci mai usor prin urmatoarele crize. Si multe altele.

Uite ce vei invata: 

  • Cum sa interpretezi cifrele economice care sunt vehiculate pe piata, ca sa poti intelege ce se va intampla si cum sa iei cele mai bune decizii pentru finantele tale. 
  • Vei intelege cum functioneaza ciclurile economice si care e durata lor de viata. Dar mai important decat atat vei invata cum sa profiti de ele in asa fel incat sa prosperi.
  • Cum sa renunti la mentalitatea de victima. Cum sa renunti din a considera ca doar conjuncturile sunt cele care iti ghideaza modul in care viata ta se va derula de acum incolo. Vei invata cum sa iti asumi responsabilitatea si sa iti creasca increderea in tine. 
  • Cum sa resetezi convingerile limitative. Fraze precum “nu pot”, “nu stiu”, “nu am cum”, “nu am de unde”, nu mai trebuie sa existe in vocabularul tau. Vei gasi modalitati si tehnici in a le rescrie ca sa ajungi sa performezi mai bine. Stii cum se zice, succesul incepe de la mintea ta :).
  • Cum sa gasesti noi surse de venit si cum sa iti gestionezi eficient banii in aceasta perioada, ca sa poti prospera in viitor. 
  • Cum sa iti reduci costurile in asa fel incat sa nu simti ca strangi prea tare cureaua si cum sa ajungi nu dor sa supravietuiesti, ci chiar sa prosperi. 
  • Ce schimbari profesionale vor aparea la nivel mondial si ce competente vor fi necesare.

Indiferent ca esti antreprenor, angajat sau freelancer. Si chiar daca ai fost afectat sau nu de pandemie, asigura-te ca esti prezent.

Imagineaza-ti webinar-ul de maine ca un ghid pe care sa construiesti o viata mai buna, din toate punctele de vedere. Ia cateva foi, un pix, un pahar cu apa si pregateste-te. Iar daca ai intrebari, maine le vei putea pune live. ⚠️ Inscrie-te aici: bit.ly/web-prosperitate

Aici e link-ul de acces unde webinarul va fi LIVE joi, 13.05, de la ora 20 fix

Fa tot posibilul sa fii prezent. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *