Universitatea Craiova – FC Botoșani, în această seară începând cu ora 19:15

Universitatea Craiova primește vizita celor de la FC Botoșani, azi, ora 19.15, în etapa a 3-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022. Partida dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani va fi transmisă de Digi Sport TV, Look Sport Plus și Telekom Sport.

FC Botoșani a început bine campionatul și are o victorie și un egal fără gol primit după primele două etape. După egalul cu FCSB de pe teren propriu din prima etapă, botoșănenii s-au deplasat pe terenul celor de la Voluntari, unde au dominat și au format echipa mai bună.

Problemele din compartimentul ofensiv sunt departe de a fi rezolvate, dacă a fost nevoie de intrarea lui Roman la meciul cu Voluintari pentru a găsi drumul spre gol. Herve Kage a jucat bine în primele două runde și este o soluție viabilă, dar se așteaptă mai mult de la Onghenda. Marius Croitoru nu are probleme de lot pentru această deplasare.

Universitatea Craiova nu a reușit să marcheze în poarta albanezilor de la Laci și a fost eliminată din preliminariile Europa League. Laurențiu Reghecampf nu a putut face nimic la debutul pe banca oltenilor, care au afișat acealși joc ofensiv lipsit de orientare. Craiova a marcat doar două goluri în primele cinci meciuri oficiale, iar acest joc ar putea reprezenta ieșirea din criză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.