Universitatea Craiova – FC Botoșani, în această seară începând cu ora 19:15

Universitatea Craiova primește vizita celor de la FC Botoșani, azi, ora 19.15, în etapa a 3-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022. Partida dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani va fi transmisă de Digi Sport TV, Look Sport Plus și Telekom Sport.

FC Botoșani a început bine campionatul și are o victorie și un egal fără gol primit după primele două etape. După egalul cu FCSB de pe teren propriu din prima etapă, botoșănenii s-au deplasat pe terenul celor de la Voluntari, unde au dominat și au format echipa mai bună.

Problemele din compartimentul ofensiv sunt departe de a fi rezolvate, dacă a fost nevoie de intrarea lui Roman la meciul cu Voluintari pentru a găsi drumul spre gol. Herve Kage a jucat bine în primele două runde și este o soluție viabilă, dar se așteaptă mai mult de la Onghenda. Marius Croitoru nu are probleme de lot pentru această deplasare.

Universitatea Craiova nu a reușit să marcheze în poarta albanezilor de la Laci și a fost eliminată din preliminariile Europa League. Laurențiu Reghecampf nu a putut face nimic la debutul pe banca oltenilor, care au afișat acealși joc ofensiv lipsit de orientare. Craiova a marcat doar două goluri în primele cinci meciuri oficiale, iar acest joc ar putea reprezenta ieșirea din criză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *