Spectacolul „CHEIA SOL: The Best Voices” duminica la Uvertura Mall

Sunteți invitați duminică, 12 noiembrie, la ora 12, la un eveniment muzical extraordinar în inima Botoșaniului! Spectacolul „CHEIA SOL: The Best Voices” aduce pe aceeași scenă cele mai bune voci din orașul nostru. Copii premiați la concursuri și copii care au cântat pe marile scene ale lumii vor împărtăși cu voi emoții și pasiune prin muzică.


🎤 Ce vă așteaptă?
✔️ Cei mai talentați copii din Botoșani: Veți avea ocazia să ascultați voci unice, copii talentați care au fost răsplătiți pentru pasiunea și devotamentul lor în muzică.
✔️ Steluțele mici: Sub îndrumarea talentatei Oana Tabultoc, aceste steluțe mici ne vor încânta inimile cu vocile lor gingașe și pline de emoție.
✔️ Europe Dance Gym: Prietenii noștri de la școala de dans Europe Dance Gym vor impresiona cu mișcări spectaculoase și coregrafii uluitoare.
✔️ Corul CHEIA SOL: Spectacolul se va încheia cu interpretarea sublimă a Corului CHEIA SOL. Vă veți lăsa purtați de melodiile lor și veți experimenta magia muzicii într-o manieră unică și memorabilă.
📍 Locație: Uvertura Mall Botoșani – Un spațiu dedicat artei și culturii, unde ne vom bucura împreună de această experiență muzicală deosebită.
📅 Data și Ora: Duminică, 12 noiembrie, începând cu ora 12.
Vă așteptăm cu brațele deschise și inimile pline de entuziasm pentru a face din acest eveniment un moment de neuitat pentru noi toți! Fii alături de noi și ajută-ne să transformăm această zi într-o poveste muzicală minunată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *