Spectacole de excepție în acest sfârșit de săptămână la Teatrul Vasilache

În această săptămână Teatrul Vasilache vă invită la două spectacole de exceptie

Spectacolul  „Capra cu trei iezi”poate fi vizionat:
–  joi, 10 iunie  şi vineri, 11 iunie 2021, de la ora 18:00

– sâmbătă, 12 iunie  şi duminică, 13 iunie 2021, de la ora 11:00

Spectacolul „Capra cu trei iezi” este o adaptare după Ion Creangă, dramatizare de Mihai Donţu. Regia artistică este semnată de Mihai Donţu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu.

Din distribuţie fac parte actorii:  Andreea-Elena Popovici, Renata Voloșcu, Marius Rusu, Florin Iftode, Andrei Iurescu, Alin Gheorghiu

Vârsta publicului: 3-9 ani

Preţ bilet 12 lei

De asemeni, sâmbătă 12 iunie 2021, ora 18:00, la STUDIOUL DE TEATRU PENTRU TINERET să vizionaţi Spectacolul „Pupăza din tei”,  după Ion Creangă.

Spectacolul este realizat de Ion Sapdaru. Scenografia  este semnată de Cătălin Târziu, coregrafia îi aparţine Victoriei Bucun, coloana sonoră este asigurată de Ion Sapdaru, fragmente muzicale Constantin Lupu.

În distribuția spectacolului îi puteţi vedea pe actorii : Pavel PetraşiAdelina CojocariuAndreea-Elena PopoviciRenata VoloşcuAndrei IurescuAndrei Bordianu şi Cosmin Tanasă.

          „Această piesă este o adaptare după celebrul  roman autobiografic al lui Ion Creangă „Amintiri din copilărie”. Sunt peripeţiile personajului Nică, care are un plan: să fure pupăza din tei şi s-o vândă în iarmaroc. Povestea se axează pe conflictul dintre Nică şi pupăză, povestită şi jucată cu mult umor”. (Ion Sapdaru, regizor artistic)

Spectacolul se adresează tinerilor. 

Preț bilet 15 lei

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *