Spectacol educativ despre Laponia, elfi, reni și Mos Crăciun duminică la Casa Sindicatelor

MOȘ CRĂCIUN EXISTĂ, și ajunge la BOTOȘANI intr-un show grandios! Traseul și adevărata poveste a Moșului, vor fi destăinuite în spectacolul EVENIMENT ,,MIRACLE OF CHRISTMAS” de la CASA DE CULTURA A SINDICATELOR – NICOLAE IORGA, pe data de 10 Decembrie 2023, începând cu orele 11:00.

Vă invităm să luați parte la un spectacol magic, educativ pentru COPII si nu numai, cu si despre cel mai cunoscut personaj îndrăgit de toata lumea, atât de cei mici cât și de cei mari!

Un spectacol de videoproiectie, muzical educativ în limba română, despre Laponia, elfi, reni si Mos Craciun. Emotiile vizuale unice, îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de elfii, renii Moșului.

De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri si videoproiecții. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

Decorurile sunt o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech, combinată cu efecte de lumină o premieră pentru un spectacol românesc.

Daca au fost cuminti, copiii vor primi cadou de la Moș, Diploma de Cercetător Spațial.

Voi credeți in Moș Crăciun?

Intrarea este de 55 lei pentru copii și 65 lei pentru adulti. Biletele se vor vinde la intrarea in sala.

Regulament de participare:
Toti participantii la spectacol cu varsta peste 2 ani trebuie sa detina un bilet de acces. Minorii care participa la spectacol trebuie sa fie insotiti de un adult.
Filmatul sub orice forma este strict interzis!
Va rugam ca pe toata durata spectacolelor sa nu folositi telefoanele mobile si sa le puneti pe modul silentios.
Va rugam sa veniti din timp la spectacol pentru a nu deranja ceilalti spectatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *