Șezătoare literară ”Micul Prinț în Școala Altfel”

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani vă invită la șezătoarea literară intitulată ,,Micul Prinț în Școala Altfel”.

Activitatea se va desfășura cu elevii clasei a IV-a B, de  la Școala Gimnazială Nr. 13 din Botoșani, în parteneriat cu Biblioteca Județeană                   „Mihai Eminescu”, Botoșani, Filiala Nr. 2, Grivița, în  cadrul Programului Național „Școala Altfel”.

Activitatea coordonată de doamna profesor Carmen Amarandei propune spre lectură cartea ,,Micul Prinț”. Elevii vor face cunoștință cu ,,copilul inocent”, din opera marelui scriitor, Antoine de Saint-Exupery.

Cartea se adresează atât copiilor, cât și adulților cu inima de copil. Micul Prinț este un personaj curios, avid de cunoaștere, naiv și pur ca un copil, care poate vedea esența lucrurilor mai bine decât  adultul care judecă după aparențe. În călătoria lui, el se descoperă pe sine.

Elevii și părinții vor citi o poveste minunată despre un copil năzdrăvan, un simbol luminos al prieteniei și dragostei autentice.

Activitatea se va desfășura miercuri, 25 octombrie 2023, ora 9:30, în Sala de lectură a Filialei Nr. 2, Grivița, din cadrul Bibliotecii Județene                           „Mihai Eminescu”, Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *