Relații sănătoase, o nouă întâlnire Toastmasters marți la Botoșani

O nouă întâlnire marca Toastmasters Botoșani va avea loc marți începand cu ora 19:00 la Grand Irish Pub, întâlnire ce va avea ca și subiect central relațiile sănătoase.

„Se spune că o relație sănătoasă nu te trage în jos, ci te inspiră să fii mai bun! Dar care este, de exemplu, relația ta cu alimentele, cu educația, cu suficiența? Care este relația ta cu TINE?

Relațiile sănătoase prezintă multe fațete și unghiuri de vedere, un subiect ofertant, pe care îl vom dezvolta în întâlnirea noastră de marți, 20 iulie 2021.

Cum unde? La Grand Irish Pub, cu care noi am dezvoltat o relație sănătoasă și frumoasă? Ca de obicei, accesul este gratuit!”

Toastmasters este o organizație, născută în America, în anul 1929, prezentă în 143 de țări, aproape 17.000 de cluburi și aproape 360.000 de membri. Clubul Toastmasters Botoșani a fost înființat în octombrie 2015, de o mână de oameni entuziaști, tenaci și însetați de cunoaștere, de dezvoltare personală. Misiunea oricărui club Toastmasters este aceea de a crea un mediu de învățare pozitiv și de sprijin reciproc,  fiecare membru dobândind abilități de vorbit în public și de leadership, acestea ducând la dezvoltare personală, profesională și creșterea stimei de sine.

Mai multe detalii despre Toastmasters Botoșani gasiti la colegii nostri mai mici de la Ziarul Buzz: https://telebuzz.ro/2020/02/04/toastmasters-botosani-cine-sunt/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *