Ratusca cea urata la Teatrul Mihai Eminescu

Un nou weekend cu spectacole în sala Teatrului „Vasilache” și în acest sfârșit de săptămână, respectiv în zilele de sâmbătă, 4 decembrie și duminică, 5 decembrie 2021, de la ora 11:00 la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” unde puteti să vizionaţi „Rățușca cea urâtă” – un spectacol dedicat celor mici.


Regia artistică este realizată de: Valentin Dobrescu; scenografia îi aparţine lui: Mihai Pastramagiu; muzica este compusă de: Cristian Lungu. În distribuţie: Floran Iftode, Andrei Iurescu, Alin Gheorghiu Florin, Renata Voloșcu, Pavel Petrași

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani.

Preţ bilet 12 lei

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.


Se vor respecta toate prevederile legale în vigoare privind accesul la spectacole! Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *