Rățușca cea urâtă în această săptămână la Teatrul Vasilache

Teatrul Vasilache vă invită în această săptămână să vizionaţi spectacolul „Rățușca cea urâtă”, de H.C.Andersen , dramatizare de Valentin Dobrescu, în zilele de:

– joi, 2 noiembrie 2023, de la ora 18:00

– sâmbătă 4 noiembrie 2023, de la ora 11:00

– duminică, 5 noiembrie 2023, de la orele 11:00 şi 12:30

Regia artistică este realizată de:  Valentin Dobrescu; scenografia îi aparţine lui:  Mihai Pastramagiu; muzica este compusă de:  Cristian Lungu.  

În distribuţie Andrei Iurescu, Andrei Bordianu, Ana-Maria Apetrei, Ioana Buta.

Bobocul de răţuşcă este iubit la fel de mult de mama sa chiar dacă nu seamănă cu ceilalţi fraţi. Dar pentru că gâscanul, curcanul şi cocoşul nu-l primesc în curte, Răţuşca cea urâtă pleacă în lume. Cu cine se va întâlni şi cum se va descurca? Va rămâne în casa Motanului Timotei sau va muri îngheţată pe lac? Poate va fi salvată de pescar? Vizionând spectacolul puteţi afla şi trăi alături de răţuşcă emoţiile drumului ei prin viaţă.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani.

Preţ bilet 15 lei

🛑  Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona on line https://www.entertix.ro/g/334/teatrul-pentru-copii-si-tineret-vasilache.html sau accesând www.teatrulvasilache.ro secțiunea Cumpără Bilet, ori de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile. 🛑

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începere spectacolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *