Produs în Botoșani: Suc de aronia 100% natural la Aronia Guranda

Din capătul îndepărtat al țării, din judetul Botoșani, acolo unde curge Prutul și unde cuvântul poluare este străin satul Guranda este plin de legende unde se îmbină liniștea locului cu sănătatea. Pe dealurile de aici cresc plantele de aronia, pe cei de la Aronia Guranda le îngrijesc cu foarte multă atenție si dragoste, pentru ca mai apoi să le transforme în sucul de aronia. Nu este sentiment mai plăcut decât cei de la Aronia Guranda să știe că sucul lor ajută atâtea persoane să își mențină un ritm de viață sănătos și plin de energie, iar asta este ceea ce ii motivează să se dedice în totalitate pentru a produce cel mai bun suc.

Ruben și Dania Micliuc sunt doi tineri, soț și soție, din localitatea Guranda, comuna Durnești, județul Botoșani. Business-ul celor doi, plantație de aronia ecologică pe o suprafață de cca 5,5 ha și o fabrică de sucuri naturale, a fost înființat anul 2021 în luna septembrie. Investiția inițială a fost de peste 100.000 de euro.

Sucul de aronia este obținut din fructele de aronia . Aronia este un arbust originar din America de Nord, dar este cultivat și în  Romania  datorită beneficiilor sale pentru sănătate și conținutului său bogat în substanțe nutritive.

Sucul de aronia având numeroase beneficii pentru organism printre care și întărirea sistemului imunitar, eliminare radicalilor liberi, reglarea glicemiei, stabilizarea ferului, detoxifiere,ajuta tranzitul intestinal, deci ajuta și în procesul de slăbire.

Iată câteva aspecte importante despre sucul de aronia și motivele pentru a-l consuma – www.aronia-guranda.ro:

1. Bogat în antioxidanți:   sucul de aronia este una dintre cele mai bogate surse naturale de antioxidanți, inclusiv antocianine, polifenoli și vitamina C. Acești antioxidanți ajută la neutralizarea radicalilor liberi din organism, reducând stresul oxidativ și susținând sănătatea celulară.

2. Sprijin pentru sistemul imunitar:   Datorită conținutului său ridicat de vitamina C și a altor substanțe nutritive, sucul de aronia poate contribui la întărirea sistemului imunitar, ajutând organismul să se apere împotriva infecțiilor și bolilor.

3.  Sănătatea cardiovasculară:    Aronia este asociată cu beneficii pentru sănătatea inimii și a sistemului cardiovascular. Studiile au arătat că consumul regulat poate ajuta la menținerea tensiunii arteriale normale și la reducerea nivelului de colesterol.

4.  Proprietăți antiinflamatoare:    Aronia conține compuși cu proprietăți antiinflamatoare, ceea ce poate fi benefic în gestionarea inflamațiilor în organism și poate contribui la reducerea riscului unor afecțiuni asociate inflamației cronice
.
5.   Gestionarea zahărului din sânge:   Unele cercetări sugerează că aronia are un efect pozitiv asupra controlului glicemiei, ceea ce poate fi util în prevenirea sau gestionarea diabetului.

6.   Sănătatea oculară:    Aronia conține luteină și zeaxantină, două substanțe care contribuie la menținerea sănătății ochilor și prevenirea unor probleme oculare legate de vârstă, cum ar fi degenerescența maculară.

7.   Sprijin pentru digestie:   Aronia conține fibre alimentare, care sprijină sănătatea sistemului digestiv și ajuta la menținerea unui tranzit intestinal regulat.

8.   Proprietăți anti-cancer:    Aronia conține compuși care au fost studiați pentru potențialul lor de a inhiba creșterea celulelor canceroase. 

9.   Controlul greutății:    Fibrele din aronia contribuie la menținerea senzației de sațietate, ceea ce poate ajuta la controlul greutății.

10.   Sănătatea cerebrală:   Unele cercetări spun că aronia are beneficii pentru sănătatea creierului și să contribuie la protejarea împotriva declinului cognitiv asociat îmbătrânirii.

11.    Sprijin pentru sănătatea pielii:    Antioxidanții din aronia  ajută la protejarea pielii împotriva radicalilor liberi și pot contribui la menținerea unei piele sănătoase.

12.  Detoxifierea organismului:   Sucul de aronia contribuie la eliminarea toxinelor din organism și la sprijinirea funcției hepatice.

13.   Sănătatea articulațiilor:   Unele studii sugerează că aronia ar are beneficii antiinflamatoare care să sprijine sănătatea articulațiilor și să reducă disconfortul asociat cu anumite afecțiuni articulare.

14.   Sprijin pentru funcția renală:   Aronia  are un efect protector asupra rinichilor, contribuind la menținerea funcției renale normale.

Comandati minim 3 cutii de suc si TRANSPORTUL ESTE GRATUIT ,comandati mai puțin de 3 cutii de suc și transportul este de 20 lei .

📞Pentru comenzi puteti contacta la nr. de telefon 0755806998 sau 0748674005.