„Prieteni la cuțite” pe 26 Noiembrie la Botoșani

Duminica, 26 noiembrie 2023, ora 19:00, va avea loc pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani comedia de proportii tragice „PRIETENI LA CUTITE” in regia lui Conrad Mericoffer. Prieteni la cutite”,este o comedie a timpului nostru despre doua cupluri bogate, disfunctionale, orbite de propriile orgolii, frici si asteptari.


Pe de o parte, celebra psihanalistă Phyllis descoperă că soțul ei Sam,avocatul vedetelor, nu numai că divorțează de ea, dar a inselat-o cu aproape fiecare femeie pe care o cunoaște – inclusiv cu pacienții ei, cea mai buna prietena și vecina cu un singur picior din apartamentul de mai jos. Între timp, prietenii lor, Carol și Howard, sunt învăluiți în propria lor traumă emoțională. Carol crede că Sam o părăsește pe Phyllis pentru ea, iar Howard are un atac maniaco-depresiv provocat de plasarea tatălui său în vârstă într-o casă de seniori de mâna a doua și gandul ca soția sa nu-l mai iubește cu adevărat.


Există băutură, fumat și arătat cu degetul. Infidelitățile și nesiguranțele ies la suprafata, căsătoriile și prieteniile sunt puse la pământ. Nimeni nu este în siguranță, nici măcar mobilierul.


Distributie: George Ivascu, Ana Odagiu, Nadiana Salagean, Angel Popescu si Monica Odagiu
Credit Foto: Serban Mestecaneanu
Scenografia: Doru Badiu
Costume: Adina Buzatu si Cristian Samfira

Casa de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani
26 Noiembrie, ora 19:00

Biletele se gasesc la Casa de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani, intrarea B, etajul 2, camera 15, secretariat.

Pretul biletelor este:

Randurile A – L = 100 Lei

Randurile M – S = 80 lei

Bilete si aici :
TicketStore : https://bit.ly/Prieteni26NoiTicketStore
SpectacoleIasi : https://bit.ly/Prieteni26NoiBotosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *