Povestea regelui supărat pe clovn in aceasta seara la Teatrul Vasilache

Actriţa Andreea-Elena Popovici vă invită sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 18:00, la STUDIOUL DE TEATRU PENTRU TINERET să vizionaţi în premieră spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn”, de Matei Vişniec.

Regia artistică şi scenografia: Gelu Rîşca. Coregrafia: Victoria Bucun. Muzica: Alexandru Neş.Spectacolul se înscrie în programul „Teatrul Vasilache – Teatrul tinerilor regizori”, urmare parteneriatului între UNA „George Enescu”, Iaşi, având coordonatori de proiect pe doamna lector univ. dr. Antonella Cornici şi pe domnul prof. univ. dr. Aurelian Bălăiţă.

Distribuţia: Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petraşi, Oana Asofiei, Renata Voloşcu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă, Andrei Bordianu

„O lume „întoarsă pe dos”, rar întâlnită, în care un clovn ne poartă printr-o parabolă hazlie şi plină de învăţăminte, ce se adresează copiilor şi tinerilor deopotrivă, cu întrebări despre autoritate, dragoste şi voinţă.
Un spectacol ce se desfăşoară şi se dezvăluie de la un capăt la altul ca o sondare a raporturilor cu noi înşine, în mare parte, plin de aluzii la realitatea imediată.”
(Gelu Rîşca – regizor artistic)

Preţul unui bilet de intrare este 15 lei. Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *