Pompierii botoșăneni caută voluntari Salvatori din Pasiune cu vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani – ISU Botosani căuta voluntari Salvatori din Pasiune cu vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani care doresc să participe alături de pompierii militari la misiunile de salvare sau de informare și educare preventivă.

De ce ai nevoie?

Ei bine, în primul rând de dorința de a-i ajuta pe cei din jur atunci când se confruntă cu situații de care poate depinde chiar viața, necondiționat. Ne adresăm tuturor celor care au vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani, sunt apți din punct de vedere medical, nu au fost condamnați pentru săvârşirea infracţiunilor cu intenție și nu și-au pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă.

Vă așteptăm să depuneți dosarul de înscriere, în perioada 1️⃣6️⃣ august – 1️⃣0️⃣ septembrie a.c., de luni până vineri, între orele 09.00 – 15.00, la sediul nostru din strada Uzinei, nr. 3.

Dosarul trebuie să conţină:

✔ cererea de înscriere (descarcă aici: http://www.isubotosani.ro/informatii.html)

✔️certificatul de cazier judiciar (pentru persoanele care au vârsta de peste 18 ani),

✔️copie după actul de identitate;

✔ avizul psihologic cu mențiunea ”apt pentru activitatea de voluntariat în cadrul IGSU”,

✔️actul doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare;

✔ adeverinţa medicală din care să reiasă cumulativ cel puțin două din următoarele criterii: nu se află în evidență cu boli cronice, apt pentru efort fizic de nivel mediu, clinic sănătos;

✔ acordul părinţilor/tutorelui legal, pentru persoanele care au vârsta sub 18 ani (descarcă aici: http://www.isubotosani.ro/informatii.html).

Informații puteți obține pe site-ul: http://www.isubotosani.ro/informatii.html și la numerele de telefon 0231/ 508 143 si 0231/508 145.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *