Peste 128 de sesiuni de examene Cambridge English organizate în țară de Twinkle Star Exam Centre

Centrul autorizat de examinare Twinkle Star Exam Centre și-a extins în acest an activitatea, fiind prezent în 19 orașe din țară. De la înființarea centrului, aproape 10.000 de elevi au obținut certificate Cambridge English cu sprijinul Twinkle Star Exam Centre. Din cele 128 de sesiuni de examene fixate în calendar în acest an școlar în Alba Iulia, Botoșani, Brașov, București, Câmpulung Moldovenesc, Constanța, Dorohoi, Drobeta, Fălticeni, Hârlău, Iași, Oradea, Pașcani, Piatra Neamț, Pitești, Roman, Suceava, Târgu Neamț și Târgu Jiu, un număr de 75 de sesiuni au fost organizate deja, cu un număr de 1.183 de candidați.

“În următorul an școlar ne-am propus să continuăm activitatea de evaluare prin examene Cambridge English și extinderea și către alte orașe cheie din țară. Astfel, cu sprijinul profesorilor de limba engleză dedicați care îi pregătesc pentru obținerea acestor certificate internaționale valabile pe viață, oferim posibilitatea copiilor să fie motivați în învățarea limbii engleze și să-și echivaleze atât examenele în România cât și să profite de noi oportunități în țară și în afara țării”, a precizat Ruxandra Rață-Bucevschi, manager Twinkle Star Exam Centre.

În data de 5 iunie au avut loc simultan în București, Constanța, Iași și Pașcani sesiuni de examene Cambridge English Young Learners (YLE), A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET) și B2 First (FCE). A treia sesiune organizată în acest an școlar de Twinkle Star Exam Centre în București a întrunit un număr de 30 de candidați, în incinta Liceului Teoretic “Dr. Mioara Mincu”, cu susținerea prof.univ.dr. Alexandru Ioan Mincu, preşedinte al Consiliului de Administraţie şi prof. Anca Celina Grecu, director al liceului.

De asemenea, centrul a organizat prima sesiune YLE (Young Learners of English) în Pașcani, cu un număr de 13 candidați, în cadrul Liceului Teoretic “Miron Costin”, cu sprijinul directorilor Mihaela Anușca și Elena Dăscălița, elevii fiind pregătiți pentru aceste examene de prof. Adina Delia Popa, Geanina Petronela Prodan, Ramona Elena Marinescu și Irina Elena Vieru.

Echipa Twinkle Star Exam Centre a fost prezentă în acest sfârșit de săptămână și la Școala Gimnazială “Petre Ispirescu” din Constanța, condusă de director prof. Bogdan Bălan. Cu susținerea centrului, un număr de 29 de candidați au susținut examenele Cambridge English Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers, A2 Key (KET) și B1 Preliminary (PET).  Cei mai micuți dintre candidați, un număr de 12 copii, au fost pregătiți de profesor Mihaela Pindici pentru testele Cambridge English Young Learners, în cadrul centrului Learn, Play, Repeat.

Pe 5 iunie a avut loc la Iași și o sesiune de examene Cambridge English A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET) și B2 First (FCE) la care au participat 31 de elevi ai Liceului Teoretic “Vasile Alecsandri” condus de prof. Gheorghiță Nistor și prof. Mihaela Ionescu. Candidații au fost pregătiți de profesorii Mihaela Manolache, Lucreția Moruzi, Ramona Dragu și Andreea Zota. Peste 90 de elevi ai acestui liceu, partener de tradiție al Twinkle Star Exam Centre, au obținut certificate Cambridge English în anul școlar 2020-2021.

Înscrierile la examenele Cambridge English organizate de Twinkle Star Exam Centre pot fi realizate online, pe siteul www.examenecambridge.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *