Nastratin – Teatru, povestiri cu tâlc și cântece duminică 24 martie la Cinema Unirea Botoșani

Nastratin – PREMIERĂ – 24 Martie 2024 ora 19:00 la Cinema Unirea Botosani. Uită de problemele cotidiene și ciufulește-ți neuronii cu hazul și inteligența lui „Nastratin”!

Teatru, povestiri cu tâlc și cântece pe care le fredonai în timp ce te-ai zbenguit prin viață. Altfel spus: comedie, emoție și ceva de… „cujetat”.

Pe Dora Notarescu, Vlad Gălățianu și Ștefan Ruxanda îi cunoști de la „Micul Prinț – spectacol pentru oameni mari”. După ce au bătut țara-n lung și-n lat cu textul lui Antoine de Saint-Exupery, te invită acum să-l descoperi pe Nastratin: personajul care te va surprinde prin simplitate, profunzime și un strop de nebunie.

„Vom călători împreună prin lumea colorată a lui Nastratin, în care fiecare moment e o aventură plină de haz și învățătură. Dar atenție!!!! Spectacolul ăsta nu e pentru morocănoși!! Așa că adu-ți prietenii și familia! De zâmbete ne ocupăm noi!” – au declarat organizatorii evenimentului.

Distribuția: Dora Notarescu, Vlad Gălățianu, Ștefan Ruxanda.
Scenariul și regia: Ștefan Ruxanda

O producție Red Nose Society și Rotari Entertainment. Biletele sunt 60RON si pot fi achizitionate de pe ticketstore.ro sau iabilet.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *