Maraton de vaccinare în fața Palatului Administrativ din Botoșani

Un nou maraton de vaccinare va fi organizat în acest week-end în Municipiului Botoșani. Corturile vor fi instalate în zona ultracentrală din fața Palatului Administrativ din Botoșani, vaccinul folosit urmând să fie cel al firmei Pfizer.

Programul de funcționare, pe care îl va avea punctul de vaccinare, va fi : Vineri 12.00-20.00, Sâmbătă 08.00-20.00, Duminică 08.00-20.00.

Totodată, în acest week-end se va deschide un centru de vaccinare la prima companie privată din Botoșani. Firma Formens a solicitat sprijinul pentru imunizarea a aproximativ 240 de angajați, personalul medical implicat fiind trimis direct de cadrul Direcției de Sănătate Publică, în turele în care lucrează salariații firmei ce au solicitat vaccinarea.

Ar fi grozav ca și celelalte firme în care există solicitări de vaccinare din partea angajaților să se adreseze DSP Botoșani, ca să fie programate. Pentru săptămâna viitoare luăm în calcul și alte variante pentru maratoanele de vaccinare, mai ales în mediul rural, de unde există solicitări ca urmare a videoconferinței cu domnii primari.”, a declarat prefectul Dan Nechifor.      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *