„Mai mare decât trauma” cu intrarea liberă miercuri la Cinema Unirea

„Mai mare decât trauma” este un documentar emoționant despre un grup de femei din Vukovar care redescoperă cine ar putea fi fără trauma cu care s-au identificat timp 25 de ani, în urma războiului din Iugoslavia. Ele își recuperează puterea, iar acest lucru le schimbă viața și relațiile.

KineDok este un program unic în Europa, desfășurându-se concomitent în 6 țări partenere: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Georgia şi România, unde este coordonat de către Asociația One World Romania, în strâns parteneriat cu festivalul de film.

Fiecare dintre țările participante contribuie cu cele mai noi documentare, care rulează apoi în sute de locații din toate cele 6 ţări, generând astfel o comunitate culturală impresionantă. Publicul are șansa să vadă o selecție deosebită de filme care nu circulă în cinematografele obișnuite și să participe la dezbaterile animate de după proiecții, unde sunt invitați regizori, protagoniști și specialiști locali din diferite domenii.

Miercuri, 8 noiembrie, ora 19:00

 INTRAREA LIBERA

Organizator local:

Primaria Municipiului Botosani

Teatrul Mihai Eminescu

Cinema Unirea Botosani

Organizator național: Asociația One World Romania

Parteneri: Institute of Documentary Film (Republica Cehă), Filmtopia (Slovacia), Anthropolis (Ungaria), ReStart (Croația), Chai Khana (Georgia)

Cu sprijinul: Creative Europe – MEDIA Programme of the European Union, Centrul Național al Cinematografiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *