Lansare de carte „UNDE EȘTI, MARIA ?” sâmbătă la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani

Muzeul Judeţean Botoşani vă invită, sâmbătă, 21 august 2021, ora 11,oo, la Galeriile de Artă ,,Ștefan Luchianˮ Botoșani pentru lansarea volumului de versuri ,,Unde ești, Maria ?ˮ al poetului Cezar C. Viziniuck, rezident în Spania, provincia Toledo, în Castilia-La Mancha.

Prezintă: Cristina Prisacariu-Șoptelea.

Volumul, apărut la Editura Neuma, Cluj-Napoca, în anul 2018, reprezintă cea de-a treia apariție editorială a poetului, anterior fiindu-i publicate volumele de versuri: „Eu în culori incerte”Editura  Vital Prevent Edit, Craiova, 2016  – a cărui lansare a avut loc tot la Galeriile de Artă,,Ștefan Luchianˮ, în 3 septembrie 2017și volumul ,,Maria și mareaˮ, apărut în 2018, la Editura Neuma, Cluj-Napoca.

Referindu-se la volumul ,,Unde ești, Maria ?ˮ, editorul clujean Horia Gârbea, menționa: ,,…poetul este abil, sensibil, decupează precis imagini și simboluri care se smulg din banalitate. Ceva din melancolia Cavalerului iluzionat al lui Cervantes se strecoară în versuri și se impune cititorului prin metafore inspirate.ˮ

Intrare liberă, cu respectarea normelor legale impuse de pandemie: purtarea obligatorie și corectă a măștii și distanțare socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *