Informare NOVA APASERV cu privire la citirea semestrială a contoarelor din condominii

NOVA APASERV informeaza că:

  • Citirea semestrială a  contoarelor din condominii va fi suspendată cu precizarea că facturarea consumului se va face în baza  indexurilor declarate de către clienţi telefonic sau on-line iar în lipsa acestora, facturarea se va face din oficiu.
  • Primirea cererilor de citiri în condominii la ghişeul  Relatii cu Publicul, acestea putând fi transmise și on- line. Eventualele recalculări se vor efectua în condiţiile transmiterii  ataşat la cerere,  a fotografiilor contoarelor din care să se observe în clar seria contorului, sigiliul aplicat şi indexul acestuia .
  • Programările pentru verificarea metrologică periodică a contoarelor din apartamente, pentru clarificări clienţii fiind rugaţi să se adreseze și on-line .
  •  activitatea de relaţii cu publicul din cadrul compartimentului de Recuperări Creanţe, clienţii sunt rugaţi să ne contacteze  și on-line, având la dispoziţie pagina de internet www.apabotosani.ro.,  şi adresele de e-mail nova@apabotosani.ro şi   relatii@apabotosani.ro.

Măsuri de prevenire a răspândirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID -19

ÎN VEDEREA RESPECTĂRII  PREVEDERILOR HG NR. 1130/2021 REFERITOARE LA  RESTRICȚIONAREA ACCESULUI ÎN INCINTA SOCIETĂȚII

ÎN PERIOADA 25.10.2021-26.11.2021

PENTRU ACTIVITĂȚILE DE RELAȚII CU PUBLICUL CARE IMPLICĂ CONSTATĂRI/ VERIFICĂRI LA DOMICIUL CLIENȚILOR ACCESUL ESTE PERMIS DOAR PERSOANELOR CARE FAC DOVADA:

  • VACCINĂRII IMPOTRIVA SARS – CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare  
  • PREZINTĂ REZULTATUL NEGATIV AL UNUI TEST TR – PCR PENTRU INFECȚIA CU VIRUSUL SARS – CoV-2  nu mai vechi de 72 ore
  • PREZINTĂ REZULTATUL NEGATIV CERTIFICAT AL UNUI TEST ANTIGEN RAPID PENTRU INFECȚIA CU VIRUSUL SARS – CoV-2  nu mai vechi de 48 ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioara confirmării infectării cu virusul SARS – CoV-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *