HAPPYCINEMA deschide simultan două noi cinematografe, astăzi în Botoșani și Vaslui

Azi, 25 iunie 2021, are loc deschiderea oficială a două noi cinematografe HAPPYCINEMA®, în Botoșani (Uvertura Mall) și Vaslui (Silver Mall).


Cu o investiție totală de peste 250 000 de euro, în Botoșani 5 săli cu 440 locuri, iar în Vaslui sunt inaugurate 2 săli care însumează 150 de locuri. Cinematografele au un design modern și sunt dotate cu echipamente de proiecție digitală de ultimă generație. HAPPYCINEMA® își propune să devină atât în Botoșani, cât și în Vaslui, o destinație de entertainment pentru întreaga familie, pentru cei care îşi doresc să râdă cu poftă, să experimenteze aventura care taie respirația sau să trăiască momente de suspans în 3D.


„Experiența cinematografică înseamnă, pentru noi, tehnologie și confort la un nivel cât se poate de ridicat. Asta este ceea ce aducem la Vaslui și Botoșani. Astfel, cinefilii se vor bucura de filmele lor preferate în condiții de calitate, la prețuri accesibile”, a declarat Ecaterina Mateescu, administrator Happy Cinema.


În weekendul de deschidere, vizitatorii se vor bucura de o atmosferă specială și de filme în premieră. Vor fi disponibile mult așteptatul Furios și iute 9 (Fast & Furious 9), cu Vin Diesel, John Cena, Helen Mirren, Charlize Theron și filmul de animație perfect pentru întreaga familie Bigfoot Junior 2 (Bigfoot Family).


Blockbusterele vor fi nelipsite pe parcursul verii la Happy Cinema. Iubitorii de film vor putea alege dintre producții precum Văduva neagră/ Black Widow cu Scarlett Johansson (7 iulie), Sputnik, un S.F horror rusesc de excepție (30 iulie), iar din 6 august animația preferată a celor mari și mici, Hotel Transilvania: Transformania.


Pe viitor, se vor proiecta și documentare pentru grupuri organizate de copii, concerte transmise live de pe marile scene ale lumii sau filme de producție locală.

Zile de naștere și evenimente private la cinema
Pentru cinefilii de toate vârstele care nu s-ar mai sătura de filme, Happy Cinema oferă posibilitatea organizării de evenimente speciale, zile de naștere sau vizionări private în sălile de cinema. În același timp, spațiul noului multiplex va fi disponibil și pentru evenimente corporate sau alte tipuri de adunări private, cu proiecții de film, inclusiv maratoane de film sau spectacole (piese de teatru, conferințe).


Cinematografele întâmpină comunitatea iubitorilor de film cu oferte promoționale pentru toate gusturile. Prețurile pentru bilete încep de la 7 lei, iar copiii sub 10 ani, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de tariful redus de 14 lei/bilet în orice zi a săptămânii, cu excepția avanpremierelor. De asemenea, în fiecare zi de miercuri, biletul costă 11 lei indiferent de oră, cu excepția avanpremierelor.


Programul complet al filmelor și lista de prețuri pot fi consultate pe http://www.happycinema.ro/


HAPPYCINEMA® este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc, fiind momentan prezent în opt orașe: București (Liberty Center), Focșani (Focșani Mall), Buzău (Galleria Mall Buzău), Alexandria (Winmarkt), Bistrița (Bistrița Retail Park), Bacău (Hello Shopping Park), Vaslui (Silver Mall) și Botoșani (Uvertura Mall). În curând vor fi deschise două noi locații, în Slobozia (Ialomița Shopping Center) și București (Colosseum Mall).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *