Haita în acțiune – Recomandarea săptămânii la Cinema Unirea din Botoșani

Haita de acțiune este un film românesc de comedie din 2023 regizat de Vali Dobrogeanu după un scenariu scris tot de el. În film, actorul român Matei Dima joacă un polițist de etnie rromă care tocmai se află în prima zi a lui la secția de poliție. Filmul îi mai are în distribuție pe actorii români Matei Dima, Antonia, Anca Dumitru, Elena Chiriac, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Alex Delea și Iancu Sterp.

Filmul românesc de comedie „Haita de acțiune” este produs de Matei Dima și Alexandra Hash și va fi lansat în România în premieră în data de 24 Martie 2023 în cinematografele românești.

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat.
Împreună cu Oli (Antonia) o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *