FC Botoșani va susține joi primul meci din noul sezon al Ligii 1 contra formației FCSB

Joi, 15 iulie de la ora 20.30, FC Botoșani va susține primul meci din noul sezon al Casa Liga 1 contra formației FC FCSB, pe stadionul „Municipal”.

Biletele vor fi puse în vânzare miercuri, 14 iulie atât la casa de bilete a stadionului Municipal cât și online pe www.bilete.ro sau www.fcbotosani.ro. Prețurile biletelor este de 20 lei la peluze și 40 lei la tribune.

Echipa botosaneana va informeaza cu regret că la meciul cu FCSB nu vor putea emite bilete la 𝐓𝐫𝐢𝐛𝐮𝐧𝐚 𝟏, 𝐬𝐞𝐜.𝐁 𝐬𝐭𝐚̂𝐧𝐠𝐚 𝐬̦𝐢 𝐝𝐫𝐞𝐚𝐩𝐭𝐚 pentru că vor sta rezervele echipelor.

Toți spectatorii care vor veni la meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta arenei, actul de identidate (CI, pasaport) împreună cu unul dintre următoarele documente (inclusiv copii care au peste 7 ani):

  • dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare); Dovada poate fi descărcată în format electronic accesând link-ul: https://adulti.renv.ro/users/login.
  • copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau D.S.P. pentru persoanele vindecate de COVID și aflate în perioada de 90 de zile de la data vindecării,
  • rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore);
  • rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *