Expoziție personală Lila LUNGULESCU – INFINITELE LUMINI la Galeriile de Artă

Muzeul Judeţean Botoşani vă invită, în perioada 20 – 29 noiembrie 2021, la Galeriile de Artă ,,Ștefan Luchianˮ Botoșani, să vizitați expoziția personală INFINITELE LUMINI  a artistei Lila Lungulescu.

 Vor fi expuse aproximativ 60 de lucrări de pictură, în general de mari dimensiuni (diptic, triptic și poliptic), realizate în ulei, acrylic și tehnică mixtă pe pânză, având ca tematică peisaje, motive floral-vegetal și lucrări abstracte.

Lila Lungulescu, master în arte – specializarea pictură, la Facultatea de Arte Vizuale cși Design a Universității de Arte ,,George Enescuˮ Iași, este din 2019 membru stagiar al Uniunii Artiștilor Plastici din România – Filiala București.

Începând din anul 2015 a fost prezentă cu lucrări în diferite expoziții de grup, în țară (Iași, Suceava, Botoșani, Slobozia, Brăila, Ipotești, Bacău, București) și în străinătate (Balcic, Montana – Bulgaria, Tokyo), în Galeriile botoșănene fiind prezentă acum cu cea de a IV-a ,,personalăˮ, alături de cele deschise la Iași, Suceava și la Roma.

În anul 2016 a primit Premiul de excelență la proiectul-concurs de artă grafică și fotografie ,,Imagine ROˮ desfășurat la Tokyo, cu sprijinul Ambasadei României în Japonia.

Vernisajul va avea loc sâmbătă, 20 noiembrie 2021, ora 11,30, la Galeriile de Artă ,,Ștefan Luchianˮ Botoșani, cu respectarea normelor impuse de pandemia de Covid 19: purtarea obligatorie a măștii, respectiv dovada vaccinării și distanțare socială.

Prezentarea evenimentului va fi susținută de către artistul Liviu Șoptelea.

Expoziția poate fi vizitată zilnic, între orele 9 – 17, intrarea fiind gratuită.

Imagini ale lucrărilor vor putea fi vizionate pe paginile Facebook: Lila Lungulescu, Muzeul Judetean Botosani, Muzeul Judetean BT, Artiști plastici/artiști vizuali, Muzee, Galeriile de Artă Ștefan Luchian Botoșani, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *