Expoziție on-line dedicată Sărbătorilor Pascale, la Biblioteca ”Mihai Eminescu”

În perioada 1 – 10 mai 2021, Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani vă invită la expoziția  ”Suflet de copil în lumina Învierii”.

Coordonată de Parohia ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” Ionășeni și organizată de Filiala nr. 2 Grivița a bibliotecii, în parteneriat cu Liceul ”Demostene Botez” Trușești, Școala Gimnazială nr. 1 Durnești și Parohia  Durnești, expoziția organizată în mediul on-line, pe   site-ul și pagina de Facebook ale Bibliotecii Județene,  grupează desene și ouă încondeiate cu motive pascale, creații ale elevilor de la unitățile de învățământ amintite.

Scopul acestui proiect educațional are in vedere promovarea valorilor moral – creștine in rândul elevilor și dezvoltarea imaginației și creativității. Elevii au încercat sa descifreze tehnica încondeierii ouălor și sa realizeze diverse desene care sa surprindă cea mai importantă sărbătoare a creștinilor de pretutindeni. De asemenea, copiii au prezentat colaje cu fotografii pentru popularizarea tradițiilor și obiceiurilor prilejuite de Sărbătoarea Sfintelor Paști, ca schimb de experiența cu alte scoli și parohii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *