Eveniment de Lansare Coding Hub, școală de robotică și IT pentru copii la Botoșani

Coding Hub, o școală de Robotică și IT înființată în 2018, în București ajunge și la Botoșani. Scopul școlii este de a pregăti următoarele generații de profesioniști în IT, dar și de a echipa fiecare copil cu abilități digitale universale. Cu deja 6 ani de experiență, încărcați de idei, cursuri, workshop-uri și tabere urbane, gata să le puna la dispoziția copiilor și adolescenților din Botoșani.

🟢 Pe 27 Aprilie va avea loc un eveniment de lansare în care se vor susține 3 ateliere GRATUITE. Mai multe informații si formular de înscriere găsești aici: https://coding-hub.ro/…/eveniment-de-lansare-coding…/

🔵 Dacă ai un copil între 4 și 10 ani, înscrie-l la un curs! Prima oră va fi gratuită, cât să vedeți în primul rând dacă îi place copilului, dar și restul detaliilor: locație, trainer, orar sau echipamente. ​

🟢 Dacă vrei să afli mai multe informații despre Coding Hub, ce cursuri ofera, cine sunt trainerii, puteti să accesati site-ul www.coding-hub.ro.

De asemenea, organizatorii sunt deschiși la propuneri! Dacă vrei să le dati o idee sau sugestie, dacă vreti să încheiati un parteneriat sau vreti să construiti ceva împreună, puteti trimite un email la botoșani@coding-hub.ro.

🟢 Grupa de 4 ani – Easter Bunny

Cei mai mici dintre pitici vor construi un iepuraș de Paște, pe care îl vor programa să țopăie. Fiecare copil va lucra individual și va folosi LEGO Essential și o tabletă. La final, copiii vor avea posibilitatea să se joace și să testeze ce au construit împreună cu ceilalți copii, dar să și le arate părinților ce au realizat.

🟢 Grupa 5 – 6 ani – Easter Bunny in the Garden

Micii noștri ingineri se vor împrieteni cu Andrei, un personaj din lumea LEGO, căruia îi vor construi un loc de joacă. La mica lor petrecere se va alătura evident și un Iepuraș de Paște. După construcție, va urma și partea de programare, în care copiii vor programa iepurașul să țopăie, iar pe Andrei să se rotească.

🟢 Grupa 7 – 10 ani – Easter Egg Machine

Cu ajutorul Spike Prime, copiii de 7 – 10 ani vor avea parte de un super atelier în care vor lucra în echipe de câte 2, fiind o construcție destul de complexă. În prima parte vor învăța cum să construiască o mașină de decorat ouă de Paște, iar în a doua parte vor decora cu ajutorul cariocilor, ouă (de plastic) de Paște! Astfel, vor învăța puțină programare, dar își vor și pune crativitatea la încercare. La final nu vor putea ciocni ouăle de plastic în mod tradițional, dar vor putea să vadă ce au făcut și colegii lor și să ducă oul decorat acasă.

De ce să îți aduci copilașul la un astfel de workshop?

🐰 Copilul tău își va dezvolta dexteritatea, creativitatea și logica.
🐰 Va învăța noțiuni de matematică, programare și fizică fără să realizeze, prin joacă.
🐰 Se va juca și distra împreună cu alți copii de seama lui.
🐰 Va prinde curaj în forțele sale atunci când va reuși să termine construcția.

*Fiecare copil va lucra individual pe o tabletă și un set lego (cu excepția grupei de 7 – 10 ani care va lucra în echipe de câte 2).