Eveniment de lansare a cărții „Izvor de lumină” și expoziție de pictură

Asociația H.A.P.P.Y. vă invită cu bucurie la evenimentul de lansare a cărții de poezii „Izvor de lumină”, scrise de poetul Gheorghe Plioț. Un eveniment deosebit, unde veți putea intra în universul poetic al autorului și veți avea ocazia să descoperiți talentul său unic. De asemenea, artistul va prezenta câteva dintre picturile sale proprii, oferindu-vă o experiență artistică completă și captivantă. Invităm artiști, scriitori, personalități locale și pe oricine dorește să vadă sau să cumpere cartea sau picturile domnului Gheorghe Plioț.

Detalii și contact la: 0749 707 038. Data: 15 martie 2024, ora 15:00. LOCATIE: Galeria de Artă Ștefan Luchian.

Cin este Gheorghe Plioț?
Domnul Gheorghe, un om remarcabil și învățat, este legat de Casa Nicolae, sau, cum să spunem, de povestea sa. Această poveste de viață impresionantă merită să fie cunoscută și admirată, deoarece domnul Gheorghe a reușit să înfrunte numeroase obstacole și să se ridice deasupra lor.
Unul dintre aspectele cele mai remarcabile ale domnului Gheorghe este talentul său în domeniul poeziei. Acest om își pune în versuri gândurile și sentimentele, imortalizându-le în poezii pline de emoție și profunzime. Fiecare poezie scrisă de el emană trăiri autentice și exprimă o capacitate unică de a înțelege lumea înconjurătoare.


Cu toate acestea, destinul a fost necruțător cu domnul Gheorghe, întrucât el se confruntă acum cu o boală gravă. Acest lucru nu l-a descurajat însă să continue să scrie și să împărtășească cu ceilalți versurile și gândurile sale. Chiar și în aceste momente dificile, el rămâne un exemplu de curaj și reziliență pentru toți cei din jurul său.


Cu toate că este conștient de lupta dificilă cu boala, domnul Gheorghe nu și-a pierdut niciodată speranța și optimismul. El vede frumusețea în fiecare zi și apreciază lucrurile mici și simple din viață. Noi, cei de la Asociatia H.A.P.P.Y suntem martori multor astfel de momente, în care domnul Gheorghe își găsește alinarea și inspirația necesare pentru a scrie versurile sale remarcabile.


Povestea domnului Gheorghe este una captivantă și emoționanta. El ne amintește că chiar și în fața greutăților și adversităților, putem găsi forța necesară să ne păstrăm pasiunile și să rămânem ancorati în lucrurile care ne definesc. Domnul Gheorghe este un exemplu de curaj, reziliență și înțelepciune, iar casa Nicolae este un loc care îi poartă amintirile și inspirația. A ajuns la Casa Nicolae ca om al nimanui si ne incanta acum cu versurile sale si picturile frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *